Kulcsár Edina házassága ezért került válságba: bevallotta, a válás is szóba került

Kulcsár Edina a Nyerő Párosban bevallotta, azért vállalták el, hogy szerepelnek a műsorban, hogy megmentsék a házasságukat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina szerint, amióta Csutival együtt vannak, az róluk az általános benyomás azok alapján, amiket visszahallanak, hogy mennyire szuperek, kiegészítik egymást, szép párt alkotnak. Ezért is lepte meg nagyon a vallomása a nézőket és a Nyerő Páros október 18-án indult ötödik évadának többi játékosát. 

A versenyző pároknak a kedd esti adásban őszintén kellett a magánéletükről vallaniuk, az egykori szépségkirálynő pedig azt mondta: ők azért jöttek ebbe a műsorba, hogy megmentsék a házasságukat. 

Kulcsár Edina házassága válságba került

Kulcsár Edina és Szabó András, vagyis Csuti öt és fél éve találtak egymásra. Kisfiuk, Medi 2018 szeptemberében született, világra jövetele előtt a szülők titokban, szűk körben összeházasodtak. 2020 áprilisában a család tovább bővült kislányukkal, Ninával.

- Az elmúlt másfél évünk nagyon kemény volt. Két pici gyerekkel, x darab vállalkozással, házépítéssel, ezzel-azzal rengeteg terhet cipelünk. Megszűntünk létezni egymásnak mint férj és feleség vagy mint egy szerelmespár. 

Volt arra is példa, hogy összepakoltam, és azt mondtam, el szeretnék válni, ha ez így folytatódik. 

kulcsar-edina-csuti
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Én az élet minden egyéb területén kimondottan sikeresnek gondolom magamat és saját magunkat is. Hihetetlen kudarc, ahol jelen pillanatban tartunk. Ahova tartunk, annak a közös nevezője az, hogy elképesztő módon szeretjük egymást. Öt és fél éve vagyunk együtt, mindent elértünk szerintem, amit el lehetett, de az egészben a legnagyobb kudarc az lenne, ha a mi kapcsolatunk megszűnne létezni.

- Nem vagyok egy kimondottan jó partner, sokszor viszem haza a problémákat, vagy inkább úgy mondom:

sokszor nem tudom nem hazavinni a problémákat, és sokszor bántom Edinát szavakkal.

Ezek általában trágár kifejezések. Én ezeken egy-két óra múlva abszolút túl tudok lendülni, ő viszont viszi magával, és szegénykém még napokig is bánatos emiatt - vallotta be az RTL Klub műsorában Csuti.  

kulcsar-edina-csuti2
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Tudom, hogy nekem is meg kell tanulnom kezelni őt, ami alapvetően ment is eddig, csak ebben az élethelyzetben és az elmúlt helyzetben nem ment. És miközben harcolunk a családunkért, mert egyértelműen ők a legfontosabbak, azt látjuk, hogy elveszítjük egymást, ami a családot jelenti - zárta a vallomást a kétgyerekes édesanya. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A Nyerő Páros többi sztárpárja síri csendben, döbbent arccal hallgatta Kulcsár Edina és Csuti vallomását. Többen mondták, hogy lesokkolódtak, nagyon meglepte őket, és köszönik az őszinteséget.

- Edinát és az életüket követve egy nagyon boldog, energikus házaspárt láttunk, de amikor leültek, és szinte a nyitómondatuk volt az, hogy válságban van a házasságuk, majdnem szó szerint leesett az állam - árulta el a kulisszák mögött L.L. Junior. 

kulcsar-edina-csuti
Fotó: RTL Magyarország

Kulcsár Edina a Blikknek arról is beszélt, hogy az elmúlt egy évben az is nagyon nehéz időszak volt, amikor Nina nem aludt jól. 

- A legnehezebb időszak Nina féléves korában kezdődött. Van egy betegség, azt sem tudtam, hogy ilyen létezik, egy pavor nocturnus nevű alvásprobléma. A kislányom hajnalban sikítva ébredt, órákig fent volt, négy hónapon át hetente legalább háromszor tört rá. Folyamatosan vele voltam, nem mertem aludni, lelkileg és fizikálisan is nagyon megviselt ez az időszak.

A házaspár időben észrevette, hogy baj van a kapcsolatukkal, és tettek is azért, hogy megmentsék, ma már sokkal jobban odafigyelnek egymásra. 

- Hónapok óta fixen van két este a héten, amikor a gyerekek a nagyszülőknél alszanak. Ilyenkor szoktunk randizni. Van, amikor moziba megyünk, meccsre, de legtöbbször otthon vagyunk, és beszélgetünk egymással - osztotta meg a napilap olvasóival az üzletember. 

Magyar sztárpárok, akik a szakítás után visszataláltak egymáshoz

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi 2011-ben találtak egymásra, azonban a 2019-es eljegyzésükig vezető út nem volt mentes a bukkanóktól. Többször találták magukat hullámvölgyben, sőt kétszer ki is mondták, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket.

Nem Zámbó Krisztián és szerelme története az egyetlen példa arra, hogy néha megéri adni egy második esélyt a kapcsolatnak. Olyan magyar sztárpárokat mutatunk, akik a szakítás után visszataláltak egymáshoz.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika 10 év alatt többször szakított: volt, hogy a nyarat is külön töltötték

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük