Luxus a köbön: a Nyerő Páros megújult villája ilyen kívül-belül

A Nyerő Páros új sztárpárjainak nem csak vadonatúj játékokban kell megküzdeniük egymással, a reality villája is megújult.

nyero-paros-villa-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. október 18-án indul az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros. Az ötödik évadban nyolc új híresség bizonyíthatja, mekkora párjával az összhang, ki az, akinek a szerelme mindent túlél.

Nemcsak a szereplők lesznek újak, hanem a vetélkedő luxusvillája is megújult: más a dizájn, mások a szobák. 

A Nyerő Páros megújult luxusvillája

Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti újra a legkeményebb próbatételek elé állítja a szerelmeseket, akiknek vadonatúj játékokban kell megküzdeniük nap mint nap. Így lesz ez a legelső adásban is, ahol sok múlik azon, ki hogyan teljesíti az első próbatételt.

Azok a párok, akik győztesen jönnek ki az első párbajból, a villa kertjében található luxusrezidenciába költözhetnek, ahol olyan szolgáltatások segítik a kényelmet, mint például mosoda, takarítás vagy teletöltött hűtőszekrény, hogy az ott lakóknak másra se kelljen koncentrálniuk, csak a játékra. 

A korábbi évadokban luxuslakosztályként funkcionáló szoba ugyanakkor az idei évadra egy több fő befogadására alkalmas hostellé változott. Az első játékban alulmaradt párok számára a beszédes nevű Hostel Löpattant szolgál majd közös szálláshelyként. Garantáltan nem kell sokáig várni arra, hogy kiderüljön, ki az, aki horkol, ki fél a sötétben, és kinek vannak különleges igényei a fekhelyét illetően.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki a 2021-re megújult Nyerő Páros luxusvillája. 

Ezt is szeretjük