Bódi Csabi ebbe a luxusotthonba költözött családjával: óriási medence és pálmafák is tartoznak hozzá
Bódi Csabi öt évig dolgozott azon, hogy megvalósíthassa felesége álmát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azúrkék vizű medence, egzotikus növényzet, játszótér - nem egy külföldi üdülőhely jellemzése ez, hanem Bódi Csabi és családja luxusotthonáé. 

A mulatóssztár 2016-ban vásárolta meg a szomszédságában található telket, így bővítve ki a családi házát. A plusz területen, amelynek minden szegletét felesége, Gina álmodta meg, igazi karibi hangulat uralkodik.

Bódi Csabi és családja luxusotthona

Akinek valaha volt része építkezésben, az pontosan tudja, a tervek nem mindig mennek simán. Ez a Bódi család esetében sem volt másként, ám az eredmény minden kellemetlenségért kárpótolja őket, elég kilépniük a teraszra, hogy a földi paradicsomban érezhessék magukat.

- Most lett vége ennek a folyamatnak, ezért is vagyok nagyon boldog. Ez ötéves, kőkemény munka volt. Mindenféle rosszon mentünk keresztül, becsaptak, lehúztak anyagilag. De hál’ istennek a család velünk volt végig, így sikerült befejezni és létrehozni mindent - árulta el az énekes a Mokkában 2021 szeptemberében.

A cikk az ajánló után folytatódik

A mulatóssztár a kert elkészülte után az Instagramon mutatta meg a végeredményt, valamint a legújabb, De kár volna című dalához készült videóklipet is az udvarán forgatták. A gyönyörű környezet nem mindenkinek nyerte el a tetszését, voltak, akik kérkedéssel vádolták meg. A TV2 műsorában a rosszakaróinak is üzent.

- Nagyon fontos megjegyezni, ez az én részemről 22 éves munka. Aki ismer, tudja, hogy nem drogozom, nem iszom, nem kávézom, nem cigizem, csak a családomnak élek. Feláldozom magam a családomért. Lehet valaki a leggazdagabb ember, ha család nincs körülötte, akkor a legszegényebb marad.

Képes összeállításunkban mutatjuk, Bódi Csabi milyen pazar környezetben él a családjával.

Ezt is szeretjük