Sütő Enikő csodaszép otthona: a 70-es évek modellje gyönyörű helyen él
Sütő Enikőnek nemcsak a divathoz, hanem a lakberendezéshez is jó érzéke van.

suto-eniko-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sütő Enikő a Fabulon márka arcaként vált ismertté a ’70-es évek második felében. Első fotója az az ikonikussá vált félakt volt, amit Fenyő János készített 1974-ben: meztelen háttal, szűk farmerben reklámozta a naptejet.

1978-ban az olvasók szavazatai alapján az év manökenje lett, keresett modell is volt, 1989-ben saját modelliskolát indított. A 62 éves sztár nem csak a divatot, a lakberendezést is szereti. 

Sütő Enikő otthona

2021. március 20-án indult el a Luxusra tervezve című műsor a Spektrum Home csatornán, amelynek ő a háziasszonya, és amelyben Magyarország legexkluzívabb lakásait, villáit, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal felruházott szállodáit és kastélyait mutatja be. Sütő Enikő otthona is egyedi és gyönyörű. 

- A kreativitás nem áll távolt tőlem: ugyanaz a ruhában, divatban kreatívnak lenni, mint a lakáskultúrában - mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában, amelynek kameráit beengedte otthonába.

Amíg rá nem talált második kerületi lakására, rengetegszer költözött, körülbelül kétévente továbbállt egy másik ingatlanba, mert mindig újabb és újabb elképzelései voltak. Jelenlegi otthona belseje sem állandó, folyamatosan alakítgatja, és szereti évszakonként megújítani. Kezdetben például sötét tónusok és bordó, nehéz szőnyegek uralták a lakást, de ezt egy idő után öregesnek találta, világosabb színekre váltott.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép helyen él Sütő Enikő. 

Ezt is szeretjük