Ámulunk Oszvald Marika gödöllői nyaralóján - Hatalmas kertjébe medencét is építettek

Oszvald Marika nyaralója gyönyörű környezetben található Gödöllőn.

oszvald-marika-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Oszvald Marika a tavasz és az ősz egy részét, valamint az egész nyarat évek óta gödöllői nyaralójában tölti, ahol színművészkollégáit is gyakran vendégül látta egy-egy medencés partin. Általában áprilisban költözik ki, és novemberig marad kutyáival és macskáival. 

Egy zöld oázis közepén áll a kétemeletes ház: virágok, dísz- és gyümölcsfák, örökzöldek és veteményes is található a telken. 

Fügefa, naspolya, csicsóka, kukorica, barackfa, citrom- és kakukkfű, szarkaláb - csak néhány a több mint harminc növény közül, amiket a Tények Plusz stábjának mutatott meg. 

Oszvald Marika nyaralója

A kertet a Budapesti Operettszínház színésznője közel a hetvenhez is maga gondozza. Sok vele a munka, de imádja a természetet, és szereti a saját terményeit fogyasztani. A telket még a szülei vették a hetvenes években, a rajta álló kétemeletes ház még félkész állapotban volt, amikor megvették. 

- Apukámnak köszönhetem, neki volt olyan esztétikai érzéke, hogy ezt a kétfelé lejtős hegyoldalt buldózerrel tizenegy teraszosra formálta át. Itt minden van: erdő, játszóhely, medence, konyhakert - mesélte a TV2 műsorában. 

Nemcsak a természetet imádja, hanem a vizet is, ezért a telken egy méretes medence is épült: azt csak kevesen tudják, hogy  toronyugró országos ifjúsági bajnok is volt. A szomszéd gyerekek is gyakran járnak át hozzá pancsolni, ő pedig imádja nézni az örömüket, ahogy sikongatva ugrálnak a vízben.

Képes összeállításunkban megnézheted Oszvald Marika csodás környezetben álló nyaralóját. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: MTI/Mohai Balázs

Ezt is szeretjük