Less be Zámbó Krisztiánék otthonába! Zsuzsika gyönyörűen rendezte be

Képeken Zámbó Krisztián és menyasszonya, Zsuzsika pesterzsébeti lakása.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zámbó Krisztián és szerelme igazán harsány személyiségek. Vehemens, vagány stílusukat a tévénézők is ismerik, például a Nyerő Páros harmadik évadában betekintést nyerhettek a pár magánéletébe. Ami kijött belőlük a játékok során, otthonukban nem köszön vissza, új lakásukat inkább a visszafogottság és a romantika jellemzi.

A szerelmespár a karantén ideje alatt Zsuzsika édesapjához költözött Lepsénybe. Itt belekóstolhattak abba, milyen kertes házban élni, ami az énekesnek nagyon tetszett, sőt egészen új oldalát fedezte fel.

Zámbó Krisztiánék otthona

- Nagyon jól éreztük magunkat a házban, veteményest ültettünk, megtanultam forgóval, kapával dolgozni. Én, aki még a villanykörtét is fordítva csavarom be! - mesélte a Hot! magazinnak 2020 szeptemberében a zenész.

Bármennyire is élvezték a természet közelségét, hiányzott nekik a városi nyüzsgés, és amint enyhítettek a szigorításokon, visszatértek a fővárosba. Pesterzsébeten találtak rá álmaik lakására, amit igazi szerelmi fészekké alakítottak - bár a dizájnt illetően nem értettek egyet mindenben.

- Zsuzsi imád mindent, ami régi, én pedig a letisztult tereket szeretem. Azt hittem, megőrülök, amikor beállított egy méteres ezüst gyertyatartóval!

Képes összeállításunkban bekukkanthatsz Zámbó Krisztián és menyasszonya romantikus stílusú lakásába.

Ezt is szeretjük