Less be Delhusa Gjon otthonába: mintha a karibi tengerparton élne
Delhusa Gjon saját kezűleg varázsolta földi paradicsommá hátsó kertjét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fehér homokos strand, csillogó, türkiz színű víz, folyamatos napsütés - ezek a karibi hangulat elengedhetetlen jellemzői. Ám lehetséges-e mindezt megteremteni a hátsó kertben? Delhusa Gjon szerint igen, ő három hónap leforgása alatt varázsolt udvarából igazi földi paradicsomot.

2020 tavaszán, a karanténidőszakban ő is kénytelen volt visszavenni a pörgésből, és a nyári terveit is keresztülhúzta a vírus. Hiába komponált dalokat házi stúdiójában, azt érezte, megőrül az unalomtól. Így arra az elhatározásra jutott, ha ő nem látogathat a Karib-szigetekre, akkor azok költöznek be hozzá.

Delhusa Gjon otthona

Egy kőműves barátja segítségével ától cettig újraalkotta otthonát: a kertet két részre osztotta, a füves területek egy részét meghagyta, a másikat bazaltkővel burkolta. Egy medencét is kialakított a terület közepén, amelyet pálmákkal és egzotikus növényekkel szegélyezett.

A zenész tudja, hogy a hamisítatlan életérzés becsempészésének titka a kiegészítőkben rejlik, ezért tarka papagájokkal, flamingókkal, szörfdeszkával és függőággyal tette még autentikusabbá a képet. Ha ez sem lenne elég, egy bárpult is található az általa Delhusa Beachnek nevezett helyen, ahol a legkülönfélébb koktélokat szolgálja fel.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy néz ki Delhusa Gjon karibi hangulatú otthona.

Ezt is szeretjük