Mádai Vivien ebben a nemesi kúriában nőtt fel: most 750 millióért árulják a szülei

Mádai Vivien töltötte gyerekkora egy részét a balatonfüredi nemesi udvarházban töltötte.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien sokszor beszélt arról, mennyire szereti a Balatont, ahol az egész gyermekkorát töltötte, és ahova felnőttként is szívesen jár feltöltődni. Miután édesanya lett, kisfia is élvezi a magyar tenger partját.

Azt csak kevesen tudják, hogy a TV2 műsorvezetője egy nemesi udvarházban töltötte gyerekkora egy részét. A Blikk megtudta, hogy a Gombás Kúria a tévés szüleinek tulajdonában áll, és 750 millió forintért eladásra kínálják.

Mádai Vivien nemesi kúriában nőtt fel a Balatonnál

- Nyáron minden szabadidőnket a Balaton partján töltjük, felváltva a szüleimnél és a párom családjánál. Amikor Füredre költözik a stáb, akkor hazaköltözöm majd egy hétre, és onnan járok be, de ennek a költözésemnek a szüleim kifejezetten örülnek. (...)

Tősgyökeres balatonfüredi lány vagyok, de a déli partot is szeretem, mert ahogy mondani szokták, onnan legalább látni az északit. A kisfiam mindig azt mondta, hogy ő balatoni kisfiú, persze nem csoda, hiszen élete első három hónapja alatt is a balatoni levegőt szívta magába – mesélte a napilapnak 2018-ban.

madai-vivien
Fotó: TV2

A 18. század végén a Tamás-hegy lábánál épült nemesi borházat műemléknek nyilvánították, Mádai Vivien szülei újították fel, hogy luxusszállodaként üzemeltessék. A 850 négyzetméteres ingatlan kétszintes, a tetőtere is beépített, 15 szoba található benne, és 2500 négyzetméteres telek is tartozik hozzá.

A lap azt írja, wellnessrészleget is alakítottak ki benne, a szálloda 30 vendég fogadására képes, és szinte sosincs szabad szoba. A 32 éves sztártól szerették volna megtudni, hogy a szülei miért válnak meg az udvarháztól, ő csak annyit mondott, hogy már régóta árulják, de nem az ő tulajdona, nem is szeretne bővebben nyilatkozni erről.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mádai Vivien 2017 júliusában kollégáját, Istenes Lászlót és a Mokka stábját körbe is vezette a balatonfüredi ingatlanban, ahol gyermekkorát töltötte. A műsorvezető hangsúlyozta: szülei nem itt laknak, de gyermekkora nagy részét ebben az épületben töltötte.

- Amikor gyerekek voltunk, ideköltöztünk, szépen lassan újítgatták fel, és vállalkozásként üzemeltetik. Hét-nyolc éves koromban költöztünk ide, és 15 éves koromban költöztem el a gimnázium miatt.

Ezt is szeretjük