Mádai Vivien ebben a nemesi kúriában nőtt fel: most 750 millióért árulják a szülei
Mádai Vivien töltötte gyerekkora egy részét a balatonfüredi nemesi udvarházban töltötte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien sokszor beszélt arról, mennyire szereti a Balatont, ahol az egész gyermekkorát töltötte, és ahova felnőttként is szívesen jár feltöltődni. Miután édesanya lett, kisfia is élvezi a magyar tenger partját.

Azt csak kevesen tudják, hogy a TV2 műsorvezetője egy nemesi udvarházban töltötte gyerekkora egy részét. A Blikk megtudta, hogy a Gombás Kúria a tévés szüleinek tulajdonában áll, és 750 millió forintért eladásra kínálják.

Mádai Vivien nemesi kúriában nőtt fel a Balatonnál

- Nyáron minden szabadidőnket a Balaton partján töltjük, felváltva a szüleimnél és a párom családjánál. Amikor Füredre költözik a stáb, akkor hazaköltözöm majd egy hétre, és onnan járok be, de ennek a költözésemnek a szüleim kifejezetten örülnek. (...)

Tősgyökeres balatonfüredi lány vagyok, de a déli partot is szeretem, mert ahogy mondani szokták, onnan legalább látni az északit. A kisfiam mindig azt mondta, hogy ő balatoni kisfiú, persze nem csoda, hiszen élete első három hónapja alatt is a balatoni levegőt szívta magába – mesélte a napilapnak 2018-ban.

madai-vivien
Fotó: TV2

A 18. század végén a Tamás-hegy lábánál épült nemesi borházat műemléknek nyilvánították, Mádai Vivien szülei újították fel, hogy luxusszállodaként üzemeltessék. A 850 négyzetméteres ingatlan kétszintes, a tetőtere is beépített, 15 szoba található benne, és 2500 négyzetméteres telek is tartozik hozzá.

A lap azt írja, wellnessrészleget is alakítottak ki benne, a szálloda 30 vendég fogadására képes, és szinte sosincs szabad szoba. A 32 éves sztártól szerették volna megtudni, hogy a szülei miért válnak meg az udvarháztól, ő csak annyit mondott, hogy már régóta árulják, de nem az ő tulajdona, nem is szeretne bővebben nyilatkozni erről.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mádai Vivien 2017 júliusában kollégáját, Istenes Lászlót és a Mokka stábját körbe is vezette a balatonfüredi ingatlanban, ahol gyermekkorát töltötte. A műsorvezető hangsúlyozta: szülei nem itt laknak, de gyermekkora nagy részét ebben az épületben töltötte.

- Amikor gyerekek voltunk, ideköltöztünk, szépen lassan újítgatták fel, és vállalkozásként üzemeltetik. Hét-nyolc éves koromban költöztünk ide, és 15 éves koromban költöztem el a gimnázium miatt.

Ezt is szeretjük