Zámbó Krisztián és Zsuzsika 10 év alatt többször szakított: volt, hogy a nyarat is külön töltötték

Képeken olyan sztárpárok, akik a szakítás után visszataláltak egymáshoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem minden szerelem története alakul a klasszikus forgatókönyv szerint, azaz megismerkedés, randevúzás majd házasság. Egyes pároknak külön kell tölteniük némi időt ahhoz, hogy rájöjjenek, nem bírják egymás nélkül.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi az elmúlt években többször bizonyították, milyen nagy az összhang köztük. A 2020-as Nyerő Párosban láthattuk, mennyire jól kiegészítik egymást, a Life TV Van életünk című reality szereplőiként pedig betekintést adnak hétköznapjaik meghitt részleteibe.

Magyar sztárok, akik szakítottak, majd újra összejöttek

A szerelmesek 2011-ben találtak egymásra, azonban a 2019-es eljegyzésükig vezető út nem volt mentes a bukkanóktól. Többször találták magukat hullámvölgyben, sőt kétszer ki is mondták, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket.

- A kilenc év alatt két komoly mélypontunk volt, akkor szakítottunk is. Legutóbb két éve az egész nyarat külön töltöttük. Mindegyik alkalommal azt hittük, hogy örökre engedjük el egymás kezét, végül pedig beigazolódott, hogy összetartozunk - mesélte az egykori X-Faktoros a Blikknek 2020 októberében.

Ma már szó sincs szakításról, el sem tudnák képzelni a jövőt egymás nélkül. Az már biztos, hogy 2022-ben tartják meg esküvőjüket, és a családalapítás gondolatával is egyre többet foglalkoznak. Azt például már ki is találták, mi lesz születendő gyermekük neve.

Nem Zámbó Krisztián és szerelme története az egyetlen példa arra, hogy néha megéri adni egy második esélyt a kapcsolatnak. Olyan magyar sztárpárokat mutatunk, akik a szakítás után visszataláltak egymáshoz.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük