Kulcsár Edina elköltözött a két gyerekkel, miután a férje csúnyán beszélt vele

Kulcsár Edina és Csuti a KandászMamik című műsorban mesélte el, miért vesztek össze annyira, hogy a szépségkirálynő elköltözött otthonról.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és Csuti nagyon boldogok kétgyerekes családként: kisfiuk, Medi 2018 szeptemberében, kislányuk, Nina idén április 21-én látta meg a napvilágot.

A 29 éves sztár ugyanakkor a KandászMamik című műsorban azt sem hallgatta el, hogy a második szülése és az azt követő időszak több szempontból is nehezebb volt, mint az első.

Kulcsár Edina elköltözött a két gyerekkel

A tavaszi karanténidőszakban szült, ez lelkileg is megviselte, emellett rosszul is lett Nina születése közben. A baba világra jövetele után is fájdalmai voltak, a császározás miatt sokszor érzett szúrást a beszorult levegő miatt, egyszer a mentőket is majdnem kihívta, mert felülni sem tudott, annyira rosszul volt.

kulcsar-edina-csuti
Fotó: Kandászmamik - Szülőszoba és minden, ami család/Sztármamik

Amikor Nina még csak kéthetes volt, egy veszekedés annyira érzékenyen érintette az immár kétgyerekes édesanyát, hogy fogta Medit és Ninát, és elköltözött otthonról.

- Volt egy konfliktusunk, már nem is emlékszem, mi, csak egy semmiség, de nagyon csúnyán beszélt. Mondtam Csutinak, hogy "Figyelj, ha még egyszer ilyet mondasz, én elmegyek itthonról!", amire azt válaszolta, hogy "Hova mennél te két gyerekkel?" Elment, összepakoltam a bőröndbe, és mire hazaért, nem voltam otthon. Elmentem apukámékhoz – mesélte a szépségkirálynő Kandász Andreának.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nyilván nem gondoltam komolyan, amit mondtam, csak reflexből odavágtam. (…) Megijedtem egyébként. Azt megélni, hogy hazamész, és nincs otthon a feleséged, a nő, akit a legjobban szeretsz a világon, nincsenek otthon a gyerekeid… Átgondoltam, hogy micsoda egy gyökér vagyok, hogy ezt mondtam – vallotta be a férje.

Amikor mindketten lecsillapodtak, egy hosszú telefonbeszélgetés során tisztázták a problémát, majd Kulcsár Edina hazament a gyerekekkel. Megegyeztek abban, hogy mindketten túlpörögték a mára már elfelejtett konfliktusforrást, amit nemcsak a kismama fájdalma és mindkettejük fáradtsága, kialvatlansága okozott, hanem a világjárvány okozta stresszhelyzet is.

kulcsar-edina-csuti2
Fotó: Kandászmamik - Szülőszoba és minden, ami család/Sztármamik

Csuti elárulta, hogy a családi házuk építkezése sem a megfelelő ütemben haladt, a munkálatokkal sok probléma adódott, emellett havonta több millió forintjukba került az, hogy úgy döntöttek a tavaszi karantén idején, nem rúgják ki a kollégáikat, miközben nem tudták, meddig nem lesz bevételük, mert nem tudják kinyitni az üzleteiket.

Kulcsár Edina a Glamour-gálán bevállalós ruhában vette át a díját

A szeptember végén 12. alkalommal megrendezett Glamour Women of the Year gálán Az év női vállalkozója Kulcsár Edina lett, aki tetőtől talpig csillogott. Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk kik voltak a 2020-as Glamour-gála legdögösebb sztárjai.

Ezt is szeretjük