Kulcsár Edina bikiniben: nem bánja, hogy 12 kilóval több, mint szépségkirálynőként
Kulcsár Edina elfogadta, hogy kétgyerekes anyaként megváltozott a teste, és másokat is erre biztat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina 2014-ben nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt. Azóta férjhez ment, 2018. szeptember 11-én hozta világra kisfiát, Medoxot, idén április 21-én pedig kislányát, Ninát.

Amikor szépségkirálynővé koronázták, 58 kiló volt, a szülései után 88, illetve 86. Négy hónappal a második gyermeke világrajövetele után 70 kilót mutat alatta a mérleg, de nem zavarják sem a pluszkilók, sem a striák. 

Kulcsár Edina szülés után

Abban, hogy elfogadta, kétgyerekes anyaként megváltozott a teste, nagy szerepe van férjének, Csutinak, elhalmozza bókokkal, és azt mondta neki, menő a hasán megrepedezett bőr, mert annak a jele, hogy édesanya. 

- Onnantól kezdve én is elfogadtam a csíkokat, és megpróbálok rájuk büszke lenni. Beláttam, hogy az ilyesmin kár görcsölni - mesélte a Best magazinnak, amelynek címlapján bikiniben mutatta meg, mennyit változott az alakja. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Posztjaiban és videóiban sem takargatja pocakját, amit követői pozitívumnak tartanak, mert megmutatja, hogyan néz ki a nők többsége, miután életet adott gyermekének. Szerinte az önképének jót tett az anyaság.

- A szülések előtt 58 kilósan nem voltam magammal teljesen elégedett, most 70 kilósan tudok büszke nő lenni. Már nem sanyargatom magam, hogy minél vékonyabb legyek, nem vonz a 90-60-90-es forma - vallotta be. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🔘

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

63 kilósra szeretne fogyni, de ezt az eredményt nem sietteti, és edzeni is csak a későbbiekben fog visszatérni, de akkor nem adja fel addig, amíg bele nem fér kedvenc ruhájába, amit Csutival közös első nyaralásukon viselt először. 

Mádai Vivien bikiniben

Mádai Vivien súlya kisfia, Zénó születése előtt sokszor jojózott. Mióta megismerte férjét, a fogorvosként dolgozó Zoltánt, és megszületett a kisfiuk, harmonikus a magánélete, ami a külsején is meglátszik. A Mokka nézői is láthatták, hogy a 31 éves tévés milyen kirobbanó formában van. Nem ez volt az első eset, hogy a TV2 női sztárjait bikinire vetkőzve láthatták a nézők. Még Demcsák Zsuzsa és Tatár Csilla is vállat pár évvel ezelőtt egy-egy ilyen adást. 

Ezt is szeretjük