Király Viktor felesége fürdőruhában pózolt: 3 hónappal a szülés után ilyen az alakja
Király-Virág Anita fürdőruhában mutatta meg a vonalait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Viktor felesége, Király-Virág Anita május végén adott életet első közös gyermeküknek, aki a különleges Kolen nevet kapta. 

Ő nem az a fajta édesanya, aki a széltől is óvja csemetéjét, esze ágában sincs bezárkózni a négy fal közé, inkább a Balatonon használta ki, hogy itt a kánikula.

Király Viktor feleségének fürdőruhás fotója

A Hatoslottó műsorvezetője meg is örökített pár pillanatot a vakációzásból, fürdőruhás képeivel lenyűgözte a követőit. Fekete egyberészesben vitorlázott barátaival a magyar tengeren. A klasszikus darab remekül kiadta tökéletes alakját, a mély dekoltázs pedig igazán szexivé varázsolta az összhatást.

A fürdőruhás fotó alapján nehéz lenne megmondani, hogy a szépséges sztár három hónapja szült: nádszálkarcsú vonalain a kommentelők is meglepődtek. 

„Hogy lehet valaki ilyen csinos szülés után 2 perccel?” - kérdezte viccesen az egyik rajongója.

Feltehetően a genetikának köszönheti, hogy ilyen hamar visszanyerte a vonalait, hiszen már azelőtt is modell alakkal büszkélkedhetett, hogy édesanyai örömök elé nézett. Ebben a lazacszínű szettben is jól látszik, milyen lapos a hasa. 

A kismama nem csak külseje alapján termett a kifutóra, stílusérzéke is olyan kifinomult, mint a manökeneké. A nyaralás alatt is trendi szetteket vonultatott fel, ez a sikkes, piros-fehér csíkos darab remekül passzolt a fehér bikinijéhez.

Mádai Vivien bikiniben

A Mokka nézői is láthatták, hogy Mádai Vivi milyen kirobbanó formában van, ugyanis Balatonfüreden bikiniben beszélgetett Pintér Tiborral és annak párjával, Ilyés Jeniferrel. Nem ez volt az első eset, hogy a TV2 női sztárjait a Mokkában bikinire vetkőzve láthatták a nézők. Még Demcsák Zsuzsa és Tatár Csilla is vállat pár évvel ezelőtt egy-egy ilyen adást.

Ezt is szeretjük