Tóth Gabi 27 kilót fogyott - Hasvillantós fotón mutatta meg, hogy néz ki most
Tóth Gabi elárulta, minek köszönheti, hogy a szülés után kilenc hónappal összesen 27 kilót fogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi 2019. december 3-án hozta világra kislányát, Hannaróza Máriát. Az énekesnő blogbejegyzéseiben részletesen írt már arról, mit érzett, amikor számos orvosi probléma után megtudta, hogy várandós, hogyan élte meg a terhesség hónapjait, a szülést és az utána eltelt időszakot. 

Amióta ismertté vált, rivaldafényben élte az életét, így sokan nem csak arra kíváncsiak, mikor tér vissza a színpadra, hanem arra is, hogy milyen külsővel.

Tóth Gabi 27 kilót fogyott

A 32 éves sztár az elmúlt hónapokban többször is posztolt arról, hogy büszke a testére, aminek a gyermekét köszönheti, férje, Krausz Gábor pedig mindennap érezteti vele, mennyire szereti minden porcikáját. Nem fogott őrült fogyókúrába vagy edzésbe, a kislánya állt az első helyen, nem pedig az, hogy mikor nyeri vissza az alakját. Kilenc hónappal a szülés után mégis arról számolhatott be, hogy 27 kilót fogyott. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mitől fogytam le? Mi a titkom? Semmi! Tudjátok mi? Az, hogy mérhetetlen tiszteletet érzek a testem iránt! Egészen Hanni fogantatásától kezdve... az egész terhesség, a szülés... meg persze ami utána jött.. ahogy fogtam azt a pici életet, nem érdekelt a testem! Egy pillanatig nem foglalkoztam sem a változásokkal, sem a plusz kilókkal... nem bántottam a testemet ... én ennek tudom be azt, hogy 27 kilót adtam le, és alakultam vissza erre a formámra... Hálás voltam, hogy nem kell percenként pisilni járnom, hogy nincs savam, hogy nem vizesedek, hogy kapok levegőt! Totálisan elengedtem az önmarcangolást! Most reggel pedig, miközben takarítottam, belenéztem a tükörbe, és ezt láttam...mindig sejtettem, hogy ha sikerül az “én-ről” levenni a figyelmet, akkor a test is és a lélek is tudja végezni a “dolgát”! Rengetegszer megkérdezik tőlem, hogy mi a titkom... Én csak hagyom a testemet a maga természetes tempójában haladni és nem csesztetem nap mint nap, hogy “NA MI LESZ MÀR????” Kérlek benneteket, hogy ne bántsátok magatokat, mert olyan csodákra vagyunk képesek, melyek minden negatívnak hitt változást felülírnak. Minden értünk munkálkodik! Ha szeretetet nem is sikerül sok embernek éreznie a teste iránt, legalább a tiszteletet adjuk meg, és ismerjük el, hogy fantasztikus lények vagyunk🙏🏻✨❤️ ui: a második képen oldalról vagyok fotózva 26 hetes terhesen☝🏻😂

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Az Instagramon elárulta, hogy a fogyásában nincsen semmi titok, egyszerűen mérhetetlenül tiszteli a testét, ezért nem is bántotta magát a pluszkilók és a változás miatt. Ő annak tudja be a 27 kilós fogyást, hogy nem magával foglalkozott, így a teste és a lelke is tudta végezni a saját dolgát. 

"Én csak hagyom a testemet a maga természetes tempójában haladni és nem csesztetem nap mint nap, hogy “NA MI LESZ MÁR????”

Kérlek benneteket, hogy ne bántsátok magatokat, mert olyan csodákra vagyunk képesek, melyek minden negatívnak hitt változást felülírnak. Minden értünk munkálkodik! Ha szeretetet nem is sikerül sok embernek éreznie a teste iránt, legalább a tiszteletet adjuk meg, és ismerjük el, hogy fantasztikus lények vagyunk. U. i. a második képen oldalról vagyok fotózva 26 hetes terhesen" - olvasható a bejegyzésében. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Sok kommentelő megköszönte, hogy őszintén beszámolt a test anyasággal járó változásairól: többen írták, hogy a saját tapasztalataikat és véleményüket olvasták vissza Tóth Gabi soraiban, míg mások bevallották, eddig csak a szülés utáni testük hibáit látták, de a poszt hatására megváltozott a véleményük. 

"Szülés után egy héttel vagyok, és ez a poszt teljesen megváltoztatta a véleményemet a testem iránt. Eddig soroltam a páromnak és magamnak, hogy mekkora pocakom maradt és mennyire megváltozott a testem. De már nem érdekel. Szültem egy gyönyörű kislányt természetes úton, és ennél nagyobb öröm és boldogság nem kell. A többi meg csak mellékes" - árulta el egy újdonsült édesanya.

Fásy Zsüliett 41 kilót fogyott

Két és fél évvel ezelőtt Fásy Zsüliett hatalmas elhatározásra jutott: eltökélte, változtat az életmódján. Nem egyik napról a másikra fordította fel fenekestől addigi étkezési szokásait, lépésről lépésre haladt az egészséges táplálkozás felé. Képes összeállításunkban előtte-utána fotókon láthatod, mennyire lefogyott és megváltozott Fásy Ádám lánya. 

Ezt is szeretjük