A Drága örökösök sztárja esküvő helyett szakított párjával - 9 év után mentek szét

Molnár Gusztáv és hétéves kisfia édesanyja a különválás mellett döntöttek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Gusztáv tavaly még azt tervezte, hogy feleségül veszi kisfia édesanyját. Végül az esküvőből nem lett semmi, hétéves kisfia, Benedek édesanyjával kilenc együtt töltött év után úgy döntöttek, elválnak útjaik. 

A Drága örökösök Szlávenjét alakító színész és Ildikó továbbra is jóban vannak, amire nemcsak a közös gyermekük miatt van szükség, hanem azért is, mert egy társulatban játszanak. 

Molnár Gusztáv és párja szakítottak

- Elment egymás mellett az életünk, megváltoztunk, mások lettek a céljaink is. Eközben sokkal erősebbé vált közöttünk a barátság érzése, mint a szerelem. Persze a döntést nem egyik napról a másikra hoztuk meg - árulta el a Story magazinnak

molnar-gusztav
Fotó: Facebook/Molnár Gusztáv

Döntésükben az is szerepet játszott, hogy mindketten úgy gondolják, nem kell a gyerek miatt benne maradni egy már nem működő kapcsolatban. A 33 éves sztár büszke arra, hogy gyermeke anyjával kulturáltan mindent meg tudtak beszélni, mindenről meg tudtak egyezni. 

Az író és dramaturg Ildikóval, aki ma már forgatókönyveket is ír, 24 éves korában találkozott, és fiatalon lettek szülők. Mindkettejük számára az a legfontosabb, hogy hétéves kisfiuk, Benedek ne sérüljön, ezért is döntöttek úgy, Molnár Gusztáv költözik el a közös otthonból.  

- Igyekszem minél több időt vele tölteni: megyek érte, viszem sportolni, kirándulni, tanulok vele. Korábban is a sok munka után tudtam vele lenni, ez most sem változott az elmúlt évhez képest. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A hetilapnak a színész azt is elárulta, hogy már újra boldog párkapcsolatban él, új kedvesével a szakítás után nem sokkal találtak egymásra. 

- Nincs köze a színházi szakmához, így általa egy másfajta világba csöppenhettem én is. Nagyszerűen érzem magam vele, boldog vagyok, és bár idilli a kapcsolatunk, nem élünk együtt, egyelőre…

A Drága örökösök Valija valójában gyönyörű nő

Az 56 éves Csarnóy Zsuzsa, a Drága örökösök egyszerű, ám annál szerethetőbb Valiját alakítja. A való életben is türelmes és gondoskodó jellem, de öltözködési stílusa szöges ellentéte sorozatbéli karaktere megjelenésének.

Ezt is szeretjük