A Drága örökösök Tibijének egyszerre több barátnője volt - Lengyel Ferenc most vallotta be
Lengyel Ferenc, a Drága örökösök sztárja nagy csajozógép volt fiatalon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Drága örökösök egyik legnépszerűbb karaktere Szappanos Tibor, akit Lengyel Ferenc alakít. Az 58 éves színész napjainkban már boldog családapa. Feleségével, Horn Andreával 31 éve vannak együtt. 

Az RTL Klub sztárja a Hot! magazinnak mesélte el, hogy a szívügyek terén kicsit későn nőtt be a feje lágya, és bizony előfordult, hogy egyszerre több nőnek csapta a szelet.

- Nagy kandúr voltam. De soha senkit nem bántottam. Ezt onnan tudom, hogy jóban vagyok az exeimmel. Soha nem derült ki, hogy több lánnyal jártam egyszerre - ezt csak most tudhatják meg, úgy 40 év távlatából. Sok lány tetszett - emlékezett vissza a fiatalkorára a lapnak.

Közel a harminchoz változott meg, akkoriban találkozott a feleségével is, akivel aztán családot alapítottak. A színész szerint, mielőtt megkomolyodott volna, az az időszaka pont a megismerésről és a tapasztalásról szólt.

- Polinéziai bennszülötteknél van az a szokás, mielőtt házasságra lépnek, hogy a fiatalok a tengerpartokon kunyhókban ismerkednek a testükkel és a szexuális szokásokkal. Az egyszerű törzsek így gondolják, és én is. A megismerés tapasztalatot ad, hogy aztán értékelni tudjuk a dolgokat. Nem lesz az, hogy egy férfi mindenáron kifelé kacsintgat a házasságából, mert nincs meg a világ, az élet és a test ismerete, kimaradt az életből a felfedezés - magyarázta.

A feleségénél érzett valami pluszt, amikor beszélgettek, olyan volt számára az egész, mintha régóta ismerték volna egymást, sok volt a közös bennük. A mai napig harmonikus a kapcsolatuk, két lányuk született, Zita 1991-ben, Adél 1995-ben látta meg a napvilágot.

Így megváltoztak a magyar sorozatok jóképű sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit változtak a Família Kft., a Szomszédok vagy a Kisváros egykori szívtiprói.

Ezt is szeretjük