A Drága örökösök sztárja 40 kilót fogyott - Fotókon a látványos változás

Molnár Gusztáv több mint 130 kilóról fogyott le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Gusztávot az RTL Klub napi sorozatából, a Drága örökösökből ismerhetik sokan, ő alakítja Szlávent. A 32 éves színész napjainkban normál testalkattal rendelkezik, így talán sokan nem is gondolnák róla, hogy néhány évvel ezelőtt több mint 130 kilót mutatott alatta a mérleg. Molnár Gusztáv végül életmódváltásra adta a fejét, és 40 kilótól sikerült megszabadulnia, fogyásáról a Story magazin friss számában mesélt.

Molnár Gusztáv két év alatt 40 kilót fogyott

A 193 centis színész kiskorában is duci gyermek volt, a felvidéki Csallóközaranyoson nőtt fel, családjában pedig a hurka, a kolbász és a szalonna mindennapos ételeknek számítottak, emiatt nem is csodálkozik azon, hogy gyerekként erősebb alkat volt. Igazán a főiskolai évek alatt hízott el, a húszas évei közepére több mint 130 kilót mutatott a mérleg. Ezt viszont az egészsége sem bírta, volt, hogy elájult a túlsúlya miatt, illetve a vérnyomásával is gondjai lettek.

- Kezdetben nem érdekelt. Én voltam az a termetes, jó alakú, elálló fülű és vicces gyerek, aki épp e tulajdonságai miatt kapott jó szerepeket. Nem akartam, hogy kifogyjak a felkérésekből, és ne kapjak munkát - vallotta be a lapnak.

A bal oldali felvétel 2011-ben egy színházi előadás alatt, a jobb oldali idén készült.
A bal oldali felvétel 2011-ben egy színházi előadás alatt, a jobb oldali idén készült.
Fotó: MTI/Kollányi Péter, Facebook/Molnár Gusztáv

Az életmódváltáshoz az adott erőt, amikor szerelme, Ildikó világra hozta közös gyermeküket, Benedeket. Molnár Gusztáv félt attól, ha így folytatja, nem éri meg a fia felnőttkorát. Végül két év alatt sikerült lefogynia 40 kilót.

- A sport és az étkezés egyensúlyában hiszek, így áttértem a paleo étkezésre, sok zöldséget eszem, és húst is, kenyeret nem, és anyósom mindenmentes cukrászdájából hozom a sütiket Budáról. Ha tehetem, biciklivel megyek mindenhova, ha pedig villamossal közlekedem, akkor két megállóval előbb leszállok, és sétálok, futok, kondizom - mesélte.

2013-ban sokkal kerekebb volt az arca, mint napjainkban.
2013-ban sokkal kerekebb volt az arca, mint napjainkban.
Fotó: MTI/Vajda János, Facebook/Molnár Gusztáv

A sok testmozgás és az egészségesebb étkezés meglátszik a színész külsején, régebben az arca is sokkal kerekebb volt, emellett a hasa is nagyobb. Hozzátette, mióta lefogyott, komolyabban veszik a szakmájában, és a kisugárzása is teljesen megváltozott.

Zámbó Jimmy legkisebb fia óriási átalakuláson ment át

Zámbó Adrián, Jimmy legkisebb fia már gyerekkorában is duci volt, később rengeteget küzdött azért, hogy lefogyjon. A kemény munkának meglett az eredménye, Adrián úgy lefogyott, hogy szinte rá sem ismerni. Fotókon mutatjuk a változást.

Ezt is szeretjük