A Drága örökösök Katája gyönyörű menyasszony volt - Titkos esküvőn ment férjhez
Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint összeházasodtak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A legnagyobb titokban, egy Balaton-felvidéki településen összeházasodott az Oltári csajok két főszereplője, Jaskó Bálint és Horváth Sisa Anna - utóbbi az RTL Klub Drága örökösök című napi sorozatának is a sztárja, ő alakítja Szappanos Katát. 

A színész házaspár egyetértett abban, hogy természetközeli, kötöttségektől mentes esküvőt szeretnének. A dekoráció nagy részét is maga Horváth Sisa Anna készítette a barátaikkal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

• Férjem •

Horváth Sisa Anna (@shishax) által megosztott bejegyzés,

- Kötetlen, laza, mezítlábas esküvőt szerettünk volna, ahol mindenki otthon érzi magát, és fesztelenül együtt lehetünk. Fontos volt az is, hogy távol legyünk a város zajától, egy olyan nyugodt környezetet szerettünk volna, ahol valóban tudunk találkozni egymással. Szerencsére minden úgy sikerült, ahogy megálmodtuk - árulta el a Story magazinnak a 28 éves színésznő. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

•háZasodUnk•

Horváth Sisa Anna (@shishax) által megosztott bejegyzés,

Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint az Oltári csajok forgatásán ismerkedtek meg, a közös munkából aztán szép lassan szerelem szövődött. Mindketten olyan családban nőttek fel, ahol a szülők boldog házasságban élnek, ezért hisznek abban, hogy a házasság működhet. Fontosnak tartották az esküvőt, hogy a rokonaik és a barátaik tanúi legyenek a fogadalmuknak. 

- Persze arra is vágytunk, hogy legyen a szerelmünknek egy ünnepe, ahol másokkal együtt örülünk annak, hogy egymásra találtunk - mondta a Drága örökösök gyönyörű sztárja.  

Hazai sztárok, akik 2018-ban házasodtak össze

2018-ban igazi esküvői dömping volt a hazai sztárok körében. Még soha nem házasodtak össze annyian a hazai hírességek közül, mint az elmúlt egy évben. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hazai sztárok, akik 2018-ban tartották az esküvőjüket. Pazar menyasszonyi ruhákat is mutatunk!

Ezt is szeretjük