A Drága örökösök Katája bolondul színész férjéért - Szerelmes fotókon a sztárpár
Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint az Oltári csajok forgatásán szerettek egymásba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Sisa Annát napjainkban a Drága örökösök című sorozatban láthatják a nézők, ő alakítja Szappanok Kata karakterét. Előtte az RTL Klub egy másik sorozatában szerepelt, az Oltári csajokban, amelyben Erdész Angéla bőrébe bújhatott. Utóbbiban a nézők egyik legnagyobb kedvence volt, rengetegen imádták a kémiát, ami közte és a Márkot alakító Jaskó Bálint között volt. A két színész nemcsak a 2017-ben indult romantikus szériában alakított egy párt, hanem a való életben is egymásba szerettek.

Amikor a forgatások véget értek, rájöttek, hogy nekik bizony van még dolguk egymással, azóta elválaszthatatlanok. A 28 éves színésznő és a 33 éves színész a legnagyobb titokban, 2019 augusztusában fogadtak örök hűséget egymásnak. A Balaton-felvidéken megrendezett lagzi után nem sokkal a Fókuszban mesélték el, hogy bár ugyanúgy együtt laknak, mint az esküvő előtt, mégis a szertartás óta valami megváltozott köztük.

- Nehéz szavakkal leírni, mi az ami változott, még jobban vagyunk. Talán még inkább megerősödött az, hogy mi együtt vagyunk - fogalmazott Jaskó Bálint, majd felesége így folytatta:

- Valami nagyon kardinális változás ez mégis. Szerintem az egy nagy ajándék, hogy minden, amire vágytunk, az sokszorosan létrejött.

A színész házaspár közös fotóin jól látszik, hogy mennyire erős kapocs alakult ki közöttük, és mennyire meghitt és szép életet élnek együtt. Képes összeállításunkban megnézheted Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint közös képeit.

Ezt is szeretjük