A Drága örökösök színésze megmutatta gyönyörű barátnőjét: Molnár Gusztáv fülig szerelmes

Molnár Gusztáv kedvese, Vivien igéző szemű nő.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Drága örökösök Szlávenjét alakító Molnár Gusztávot eltalálta Ámor nyila. Ha szeretné, sem tudná letagadni, hogy fülig szerelmes új párjába, akivel úgy alakult a kapcsolata, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

A gyönyörű Vivien Gödöllőn él, itt üzemelteti szépségszalonját is, és szerelmét szintén a városnak köszönheti, hiszen itt találkozott először a színésszel. Egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak, és ugyan elsőre csak pár szót tudtak váltani, valami már akkor elindult köztük.

Molnár Gusztáv és gyönyörű barátnője

A 34 éves sorozatsztár nem tudta kiverni fejéből a csinos nőt, így megszerezte a telefonszámát, és elhívta egy randevúra. A találka jobban nem is sikerülhetett volna, Vivient azonnal levette a lábáról Molnár Gusztáv érdeklődő személyisége.

- Jó érzés volt, hogy figyel rám, nem a nőre, aki szépen felöltözve előtte ül, hanem a nőre, akinek lelke is van. Ez fogott meg benne először - árulta el a Story magazinnak.

Megannyi hosszúra nyúlt telefonbeszélgetés és együtt töltött idő után érezték, hogy nem csupán egy futó románc bontakozik közöttük, mindketten tudták, ez valami komoly lesz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Mindketten túl voltunk egy komoly kapcsolaton, tudtuk, mit akarunk. Harminc körül az ember máshogyan szerelmes, már reálisan, nem rózsaszín szemüvegen át látja a másikat, a lehetőségeket - vélekedett a színész.

Feltettük a kérdést, van-e értelme ennek az egésznek. Igen volt a válaszunk.

A koronavírus-járvány kitörése felgyorsította az eseményeket kettejük közt. Gyakorlatilag együtt lakva ismerték meg egymást. Ekkor derült csak ki igazán, milyen jól működnek egy fedél alatt. 

Szeptemberben döntöttek úgy, hogy össze is bútoroznak: idilli helyet választottak lakhelyüknek, Gödöllőn, az erdő szélén béreltek ki közösen egy családi házat. Hamar fény derült arra, hogy gyermekeik is jól kijönnek egymással. Előző kapcsolataikból mindketten fiúkat nevelnek: Molnár Gusztáv nyolcéves csemetéje, Benedek és kedvese ötéves lurkója, Máté gyorsan összebarátkoztak egymással.

Hazai álompárok

Képes összeállításunkban öt hazai sztárpárt mutatunk, melyek közös fotóira könnyedén illik az álompár jelző.

Ezt is szeretjük