Cinthya Dictator és Molnár Tamás összeillő álompár - Fotóikról sugárzik a szerelem

Cinthya Dictator már tíz éve ismeri párját. Mutatjuk, mennyire összeillenek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan állítják, a szerelemtől megszépül az ember, a külvilág is egyből kiszúrja, ha úszunk a boldogságban, hiszen olyankor valósággal ragyog az ember. Cinthya Dictator sem tagadhatja le, hogy mennyire bolondul párjáért, Molnár Tamásért: közös képeiken úgy festenek, mint a hollywoodi álompárok.

Két éve alkotnak egy párt az Anti Fitness Club egykori frontemberével, de ismeretségük jóval korábbra nyúlik vissza. Tinédzserként egy kerületben nőttek fel, és ugyanazzal a villamossal jártak iskolába. 

Cinthya Dictator és Molnár Tamás 

Még valami összekötötte őket, a stílus. Egyiküket sem lehet tömegbe olvadó típusnak nevezni, már 15 évesen is feltűnő ruhákban jártak, körmüket, az akkor menő emo stílusnak megfelelően feketére festették, illetve a frizurájukra is illett az extrém jelző. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

10 év ♥️ (akkor és most) #10yearchallenge #emo

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

 - Az Anti Fitness Club idején szerepeltem Tomiék második videóklipjében is (..) Végig egymás mellett haladtunk az évek során, és most ért össze az életünk. És remélhetőleg ez így is folytatódik - mesélte a sztárfotós az AC News interjújában.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szép párt alkot Cinthya Dictator és Molnár Tamás, valamint további négy hazai sztárpár magazinba illő fotóit is megnézheted.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük