A Drága örökösök színésznője szobalánynak állt - Alig talált munkát a karantén alatt
Fekete Linda a karantén ideje alatt szobalányként dolgozott egy budapesti kastélyszállóban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2019-ben ismerhették meg az RTL Klub nézői a Szappanos családot, akik a fővárosból kényszerültek Ökörapátiba a Drága örökösök című sorozatban. Egy pillanat alatt megszerették a vidéki életbe újonnan belecsöppent szereplőket, a széria sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy már negyedik, befejező évadánál jár.

Ám a világjárvány ezt a produkciót sem kímélte. 2020 március közepén leállították a forgatást, így az összes stábtag és színész hirtelen munka nélkül maradt. (A forgatás július elején indult el újra - a szerk.) 

Fekete Linda szobalányként dolgozott

Anikó, azaz Fekete Linda a kezdeti időszakban az aktív pihenést választotta otthonában, megtanult makramézni, és a lakást is kifestette zongoraművész párjával, aztán egyre jobban hiányzott neki a munka, valamint a pénz is fogyóban volt.

drága örökösök
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök

- Elkezdtem álláshirdetéseket nézni, és vagy negyven helyre jelentkeztem. Recepciósnak, pultosnak, személyi asszisztensnek - mesélte a Best magazin interjújában.

A munkakeresés nem ment olyan simán, mint azt elsőre gondolta: sok helyről vissza sem jeleztek. Nagy álma volt, hogy csokoládégyárban dolgozzon, hiszen ez a kedvenc édessége, ám onnan sem kapott választ. 

drága örökösök 1
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök

Végül egy Budapest környéki kastélyszállóban lelt átmeneti munkahelyre, szobalány és reggeliztető pozícióban alkalmazták a színésznőt. Örökmozgó lévén könnyedén állta a sarat, pedig nem volt egyszerű dolga, hajnali fél négykor kellett kelnie, hogy időben beérjen.

- Tízig reggeliztettem, aztán délután kettőig a szobákat takarítottam. Az ágyakkal kezdtem, majd a fürdőszobában folytattam, vécét is tisztítottam.  

A sorozatsztár mára visszatért eredeti foglalkozásához, ám a bizonytalan helyzet miatt továbbra sem tudott teljesen megnyugodni.

- Maradtam volna a szállodában, de amióta lezárták a határokat, nem jönnek a turisták, még magyarok sem, és bár működik a hotel, elköszöntek tőlem.

A járvány döbbentette rá, hogy szakmája korántsem olyan bombabiztos, mint gondolta, így rájött, szüksége van egy B tervre, ha esetleg úgy hozza az élet, hogy megint bezárják a színházak kapuit: beiratkozott egy fodrásztanfolyamra. Hosszú távú tervei közt nemcsak a hivatás elsajátítása, de saját szalon üzemeltetése is szerepel.

A Drága örökösök Katája és színész férje

A színész házaspár közös fotóin jól látszik, hogy mennyire erős kapocs alakult ki közöttük, és mennyire meghitt és szép életet élnek együtt. Képes összeállításunkban megnézheted Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint közös képeit.

Ezt is szeretjük