Villámgyorsan lefaragja a zsírt, és építi az izmot: 9 gyakorlat, amihez csak egy ásványvizes palackra lesz szükséged
A teljes testet megdolgoztatja ez a gyakorlatsor.

GettyImages-1249999515
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok nő nem mer nehéz súlyzókkal edzeni, mert fél attól, hogy hatalmas muszklikat növeszt. Pedig a tónusos, formás alak elérése érdekében érdemes erősítő gyakorlatokkal is tarkítani a zsírgyilkos kardioedzéseket, hiszen az izomépítésnek nem csak esztétikailag van fontos szerepe. Minél nagyobb az izom, annál jobban fognak égni a kalóriák, mivel az izomszövet fenntartása sokkal több energiát igényel, mint a zsíré, így a bevitt kalóriamennyiséget nem raktározza el a szervezet, de azonnal elégeti az izmok építéséhez.

A formás alak elérése érdekében heti háromszor érdemes súlyzós edzést végezni, a heti hat edzés azonban az abszolút felső maximum legyen, ugyanis a tested csak a pihenés alatt képes elvégezni az izmok regenerálódásával járó munkát, amelynek hiányában nagyobb lesz a sérülésveszély is. 

Erősítő edzés ásványvizes palackkal

A következő kilenc, extra hatékony, erősítő gyakorlatot otthon is végezheted, amelyhez súlyzók híján elég két jó fogású ásványvizes palack is. Mindegyik gyakorlatból végezz 20 darabot, és ismételd kétszer az ideális eredmény elérése érdekében.

Borító- és ajánló képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük