A sziámi ikrek boldogok, hogy nem választották szét őket - Egyikük férjhez is ment, elárulják, milyen így az életük

A 34 éves sziámi ikerlányok nyaktól lefelé összenőve jöttek a világra, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy teljes életet éljenek.

A sziámi ikrek, Abby és Brittany Hensel
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sziámi ikerpár, Abby és Brittany Hensel 1990-ben születtek. Testük és végtagjaik közösek, nyaktól lefelé teljesen összenőttek. Több szervük is közös, például az emésztőrendszerük, a méhük és a nemi szerveik, a jobb lábat és kezet Abby, míg a balt Brittany mozgatja. Az orvosok születésükkor túlságosan kockázatosnak találták a szétválasztásukat, ezért nem vállalták a műtétet, a lányok azonban ezt egyáltalán nem is bánják.

Az ikerpár születésének híre bejárta az egész világot, és a ’90-es években igazi hírességnek számítottak, később, 2012-ben pedig a TLC nevű csatorna is készített az életükről egy sorozatot. Ma már ehhez képest egy kicsit visszavonultak a nyilvánosságtól, de még most is betekintést engednek mindennapjaikba.

Így él a sziámi ikerpár, egyikük férjhez is ment

A róluk készült sorozatban a nézők láthatták, hogy élik mindennapjaikat, végigkövethették utolsó évüket a főiskolán, és azt is, ahogy tanárként kezdték el karrierjüket. A sziámi ikrek teljes életet élnek, igyekeznek mindent megvalósítani, amire csak vágynak, és bár testük nagy része közös, személyiségük és stílusuk teljesen különböző. 

@abbyandbrittanyhensel #happy #love #lovestory #forever #marriage ♬ Streets - Doja Cat

Abby visszafogottabb, Brittany pedig nyitottabb, mozgásuk pedig teljesen tudattalanul, ösztönösen összekoordinált, nem kell azon gondolkodniuk, hogy mit hogyan csinálnak a jobb és a bal kezükkel vagy lábukkal. Összhangban vannak mind testileg, mind mentálisan, gyakran még egymás mondatait is befejezik.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ízlésük is különböző - még a férfiakat illetően is, az ismerkedés azonban nem olyan könnyű számukra. A randizási szokásaikat igyekeztek is titkolni a nyilvánosság elől, úgy érezték, senkinek semmi köze magánéletük ezen részéhez. De azt mindig is tudták, hogy szeretnének férjhez menni és családot alapítani. Mint kiderült, azóta egyikük, Abby ugyanis megtalálta élete szerelmét Josh Bowling személyében, és 2021-ben férjhez is ment - természetesen testvére teljes beleegyezésével. 

@abbyandbrittanyhensel #forever ♬ original sound - abbyandbrittanyhensel

Miután kirobbant az esküvő híre, rengeteg kritikát és gyűlölködő megjegyzést kaptak, de egyáltalán nem érdeklik őket a kommentelők, ugyanis szerintük csak az számít igazán, hogy ők boldogok, Josh pedig olyannak fogadta el és szerette meg Abbyt, amilyen valójában. Bár életük nem lehet egyszerű, és kicsit sem hagyományos, a férfit ez kicsit sem zavarja, sőt hamarosan gyermeket is szeretnének.

Összesen 21 gyermeke született a világhírű sziámi ikerpárnak - Kísérleteztek rajtuk az orvosok, és mutogatták őket

A híres sziámi ikerpár végigturnézta egész Amerikát, de az emberek jó része borzasztóan ellenségesen viszonyult hozzájuk. Házasságuk híre is hatalmas felháborodást keltett.

Elolvasom

(Borítókép: Getty Images Hungary, illusztráció.)

Ezt is szeretjük