80 kilót adott le, de ugyanaz az ember maradt: a 19 éves lány 2 év kemény munkával szabadult meg a túlsúlyától

Magas vérnyomása lett, és nehezen mozgott, amikor a fogyás mellett döntött. 145 kiló volt ekkor.

fogyi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

El kellett hagynia néhány rossz szokását Jessica Beniqueznek ahhoz, hogy sikerüljön döbbenetes, 80 kilós fogyása, de a 19 éves lány kemény munkával 19 hónap alatt megszabadult a túlsúlyától, és már túl van egy hasi bőreltávolító műtéten is.

A most 22 éves Jessica azt mondja, hogy a fogyókúrája előtt rettentő válogatós volt. A zöldségekhez hozzá sem ért, és csak rántott csirkén, tésztán és sült krumplin élt - ettől hízott meg. Az életmódja annyira kezdett kicsúszni a kezéből, hogy egy idő után már semmi mást nem csinált, csak otthon ült, és tévézett.

Megszületett a döntés

Amikor elérte a 145 kilót, kezdték megbosszulni magukat a kilók. Nem érezte jól magát a bőrében. Nehezen kelt ki az ágyból, és krónikus magas vérnyomást állapítottak meg nála.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My name is Jessica and I’m 21. I’m 5’4 and I have lost over 170 lbs with diet and exercise. Starting at over 320 lbs and currently between 145-148. It wasn’t easy to get where I am today. There were and still are obstacles that get in the way, but that’s just the way it is and I have to deal with it. Did I let me give up? NEVER. One thing I will NEVER do is go back to my old ways. Everything that I did to get where I am today was BEYOND worth it, the sweat, the soreness, the pain of not being able to breath after a good cardio sesh. ALL WORTH IT. You will never know your limits until you push yourself to them. If you want it bad enough, you’ll do something about it and that’s all the motivation you’ll need. Not I or anyone else can make you want it. YOU have to make the decision and YOU have to be the one to work for it! #motivationmonday #motivationalmonday #iammotiv8 #motiv8monday #weightloss #weightlossjourney #weightlosstransformation #beforeandafter #beforeandduring

Jessica (@getfitwjessica) által megosztott bejegyzés,

2016 februárjában végre rászánta magát, hogy rendbe teszi az egészségét. A pillanat a tévé előtt érte utol. Épp kezdődött volna a kedvenc sorozata, amikor megütötte a felismerés, hogy nem akarja így élni tovább az életét. Lustának érezte magát, és már a barátaival sem járt el otthonról.

- Abban a pillanatban eldöntöttem, hogy cselekedni fogok - idézi fel a lány. - Ha nem tettem volna, most nem lennék itt. 

Jessica módszere

Jessica szigorúan vette a fogyókúrát. Napi mindössze 1200-1500 kalóriát vitt be. Az első három hónapban naponta csak egy főétkezést költött el, a másik kettő helyett fogyókúrás turmixot ivott. Majd ezt követően még öt hónapig az egyik étkezését turmixszal helyettesítette.

Ebédre húst, répát, hummuszt, joghurtot és túrót, valamint grillcsirkesalátát evett. A vége felé pedig bevezette az étrendjébe a gyümölcsöket és a zabkását.

A fogyókúra kezdetétől rengeteget mozgott. Már az első napon elkezdett sétálni esténként két és fél, három kilométert, aztán egy hónap múlva beiratkozott egy edzőterembe. Ez nem volt könnyű döntés számára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

You can tell yourself today/tomorrow/next week that your going to start but I’d call that procrastination. YOU are in charge of when and how you start your journey. START NOW!! ————————— DIETBET IS COMING UP!! If you are looking for that extra motivation to keep losing weight this fall, come join !! ((WE START IN 21 DAYS!! September 24th)) Don’t you wanna look you’re best for the holidays?! Time to impress some of those friends and family members that you haven’t seen in awhile! AND HEY, DONT YOU WANNA IMPRESS YOURSELF?😉 We share food recipes, weight loss tips, exercise and there is DAILY MOTIVATION AT ALL TIME!!! Bet yourself $35 that you can lose 4% of your body weight in 4 weeks ( in a calculator put your weight - 4 and hit the % sign and it’ll = goal weight) at the end of the 4 weeks ALL the winners will split the winnings!! YOU CAN SIGN UP WORLD WIDE 🌎 Also join multiple games! Dietbet is definitely one of the best ways to keep your self accountable AND we have the most encouraging group of people in the game. Even on the bad days someone is always encouraging you to keep pushing! Why not join when you can lose weight AND get paid !!! its never easy to lose weight but when you have a bunch of people rooting for you and giving different advice it’s a HUGE help! Not to mention, the money you put in, you’ll be getting back! So why not bet on yourself? LINK IN BIO TO PLAY!! OR dietbet.com/Jessica #weightloss #weightlosstransformation #weightlossjourney #mondaymotivation #transformation

Jessica (@getfitwjessica) által megosztott bejegyzés,

- Egyre csak halogattam, mert ideges voltam, mit fogok kezdeni magammal egy edzőteremben. Nem akartam, hogy megbámuljanak. Nagyon ciki érzés, főleg ennyire fiatalon és kövéren. Ha besétálsz egy edzőterembe, ott egy csomó fitt embert látsz, és ez szörnyen megijesztett - meséli a lány.

- De, amint beiratkoztam, mindennap egy órát edzettem, amiből később másfél óra lett, most pedig néha már két óra vagy több.

Jessica rengeteg támogatást is kapott az ottaniaktól. Az emberek odamentek hozzá, megdicsérték. Jelenleg recepciósként dolgozik abban az edzőteremben, ahol elkezdte a tornát, de az az álma, hogy egyszer tréner legyen.

Inspirálni másokat

A lánynak az is sokat segített, hogy a fogyását dokumentálta az Instagramon, ahol majdnem félmillió követője rengeteg támogatást adott neki, és ő igyekszik is ezt viszonozni azzal, hogy inspirálja őket, és megmutatja, hogy mindig van remény.

- Ha megdolgozol valamiért, annak lesz eredménye is. Ha csak gondolkozol a fogyókúrán, az nem visz sehová. Hagyd abba a gondolkodást, állj föl inkább, és tegyél érte! Nem fogod megbánni - írja a lány.

- Sosem gondoltam volna, hogy egyszer itt fogok tartani. Félénk lány voltam, de ma már sokkal magabiztosabbnak érzem magam. Rengeteg energiám van. Rettentő sok olyan dolog van, amire régen nem voltam képes, de ma már könnyedén megoldom.

A cikk az ajánló után folytatódik

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Nagy páros fogyások

Ezek a párosok is kitettek magukért. Vannak, akik az esküvő miatt kezdtek közös fogyókúrába, másokra pedig az orvos ijesztett rá, de döbbenetesen nagy súlytól szabadultak meg együtt.

Ezt is szeretjük