Beindítják a zsírégetést, segítik a folyamatos fogyást: 8 tavaszi turmix, ami tökéletes reggelire is

A tavaszi turmixok tökéletes reggeliként szolgálhatnak, amik elősegítik a fogyást és a zsírégetést is.

GettyImages-503948440

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Turmixokat reggelire, vagy akár étkezések között, szigorúbb diéták esetében akár helyettük is lehet fogyasztani. A reggeli folyadékfogyasztás jót tesz az emésztési folyamatoknak, felkészítve a gyomrot a napközbeni étkezésekre is.

A tápanyagokban gazdag turmixok világában nem mindig könnyű a változatosságra törekedni, pedig nagyon sokfajta zöldség és gyümölcs kombinációjából létrehozhatók az ínycsiklandó elegyek.

Turmixok reggelire

Tavasszal szerencsére a szezonális zöldségek, gyümölcsök kínálata egyre bővül, érdemes kihasználni ezt az időszakot, és minél gyakrabban beiktatni az étrendbe a fogyasztásukat. Olyan turmixokat mutatunk, amik reggeli gyanánt is megállják a helyüket, tele vannak rostokkal, vitaminokkal, és elősegítik a fogyást is.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük