Beindítják a fogyást, megtisztítják a bélrendszert: 10 méregtelenítő, nyári turmix

Isteni turmixok, amelyek laktatnak, tisztítják a bélrendszert, és folyamatosan pörgetik az anyagcserét.

GettyImages-848078180

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha szeretnél leadni még néhány kilót a strandszezonig, vagy csak tartani akarod a súlyodat, ezekkel a zsírégető turmixokkal pár nap alatt sikerülni fog.

A nyárban az a jó, hogy az ember a nagy melegben kevésbé éhezik meg, a nehéz ételeket pedig sokkal könnyebb és vitamindúsabb variációkra cserélheti. Ebben az évszakban rengeteg isteni gyümölcs és zöldség áll rendelkezésre, amelyekből laktató turmixokat varázsolhatsz, melyek vízhajtó, emésztést segítő hatásukkal napok alatt lapítanak a hason.

Isteni, nyári turmixok, amelyek beindítják a fogyást

A rostokban gazdag zöldségek és gyümölcsök megtisztítják a beleket, és folyamatosan pörgetik az anyagcserét, elősegítik a zsírégetést. Tíz olyan receptet mutatunk, amelyeket bátran fogyaszthatsz tízóraira vagy vacsorára.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük