18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Leégeti a hasi zsírt és egekbe emeli a libidót! Mutatjuk az új tornaőrületet

Megmutatjuk, hogyan használd ki az edzést a maximális hatásért.

nyujtas vall

Régóta ismert, hogy a sportolás, a rendszeres torna elengedhetetlenül fontos, ha a testi, lelki egészségre törekszel. Sajnálatos módon azonban még ezeket a tényeket ismerve, a heti háromszori mozgás fontosságát megértve sem egyszerű rászokni az edzésre. Megmutatjuk azonban, hogyan helyezheted új nézőpontba a tornát!

Gondoltál már a sportra libidót fokozó, izgalmas tevékenységként, mely sokat javíthat a szexuális életeden? Ha nem, itt a lehetőség, hogy megismerd a rendszeres testmozgásnak ezt az aspektusát is, így nemcsak a hasi zsírpárnáktól szabadulhatsz gyorsabban, de a szexben is új szintet érhetsz el.

Az időzítés fontossága

Az Oxygen Magazine cikke szerint az időzítés a legfontosabb, ha szeretnéd a torna libidóra gyakorolt hatását maximalizálni.

A mozgás a szexuális vágyra az erotikus stimuláció hatékonyságának növelésén keresztül fejti hatását, ugyanis fokozza a szimpatikus idegrendszer aktivitását. Az idegrendszernek ez a része készít fel az izgatásra adott válaszreakciókra.

Ezt az állapotot egy kemény kardió edzést követően például tíz percen keresztül tartja fenn a szervezeted. Az izzadt szex azonban nem éppen a legvonzóbb lehetőség, főleg, ha még ki sem heverted a futás fáradalmait. Nem beszélve a higiéniai kérdésekről.

Szerencsére egészen más a helyzet akkor, ha erősítő edzést végzel. Ez ugyanis 45 percen keresztül biztosítja számodra a megemelkedett libidót, így némi szusszanás és egy gyors zuhany még pont belefér, mielőtt szeretkeznétek. Nézd meg például ezt az erősítő hasi edzést, amely nemcsak a zsírégetésben segít, de tökéletesen alkalmas a szimpatikus idegrendszer aktiválására is.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hatás hosszabb távon

Bármennyire is jól hangzik ez a felfokozott érzékenységi állapot, egyáltalán nem reális, hogy a szexuális életed folyamatosan az edzés köré legyen időzítve. Nem kell azonban minden hancúrozás előtt beiktatnod 120 felülést, súlyzózást és négy perc plankot, hogy jobban élvezd párod közelségét.

A Psychology Today tanulmánya szerint a sportolás ideje alatt felszabaduló hormonok egyike, az endorfin a szexuális életedet ennél jóval hosszabb időre képes pozitívan befolyásolni. Az endorfinok szintén stimulánsok, melyeket boldogsághormonokként is ismerhetsz, ugyanis általuk érzed magadat kívül-belül nagyszerűen. Ezek nemcsak különböző ételek, afrodiziákumok hatására szaporodnak meg szervezetedben, de a kemény edzések során is. Az intenzívebb jókedv pedig a szex minőségén is meg fog látszani. 

Még egy jó hír

Az endorfintermelés beindítása mellett a rendszeres edzés abban is segít, hogy általánosságban jobb viszonyba kerülj saját testeddel. Az egészséges önbizalom és a pozitív testszemlélet lehetővé teszik, hogy a hálószobában is jobban érezd magad, így ha egy kis extrával szeretnéd még jobbá tenni a szexuális életedet, akkor a torna - mint például ezek a gyakorlatok - ideális lehet számodra. Az eredményeken meg fogsz lepődni nagyon hamar!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük