9 laktató, kiegyensúlyozottan összeállított saláta, ami a fogyókúrába is belefér

Egy kiegyensúlyozottan összeállított saláta akár főfogásnak is megfelel, és nagyon egészséges.

Laktató saláta
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A friss saláta az egyik legegészségesebb étel, elkészítésükkor érdemes a fantáziánkra hagyatkozni, kiválogatni kedvenc egészséges hozzávalóinkat, és kísérletezni. 

Nagyon változatos salátákat lehet összeállítani, amik porciótól függően egészséges reggeli, laktató ebéd vagy könnyed vacsora gyanánt is megállják a helyüket.

9 laktató, kiegyensúlyozottan összeállított saláta

Inspirációnak mutatunk kilenc laktató, kiegyensúlyozottan összeállított salátát. Amivel fel lehet dobni a friss zöldségeket, azok az állati vagy növényi eredetű fehérjék, a hüvelyesek, amiknek szintén magas a fehérjetartalma, vagy a teljesértékű gabonafélék. Ha az embernek a fogyás vagy az optimális emésztés az elsődleges célja, akkor a dietetikusok szerint arra érdemes figyelni, hogy az állati eredetű ételeket ne párosítsuk gabonával, inkább zöldségekkel - mutatunk néhány ötletet.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Felfázás? Cselekedj időben!

Az Urzinol tabletta a húgyutak betegségeire évszázadok óta bevált gyógynövény, a medveszőlő levelének kivonatát tartalmazza. Az Urzinol hasznos segítség az egyszerű hólyaghurut korai tüneteinek – sürgető vizelési inger, illetve égő érzéssel járó hólyagürítés – enyhítésében. Mindez a medveszőlőlevélben található növényi összetevők igazolt antibakteriális, valamint gyulladáscsökkentő és enyhe vízhajtó hatásának köszönhető.

Vény nélkül kapható, medveszőlőlevélkivonat-tartalmú hagyományos növényi gyógyszer

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER. A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL. A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Promóció

Ezt is szeretjük