A 8 legjobb otthoni hasizomgyakorlat, ha lapos hasat szeretnél: kemények, de hatásosak

Ez az a testtájék, ahonnan a legtöbb embernek a legnehezebben megy le a felesleg, de kitartó munkával pár hét alatt látványos a változás.

GettyImages-1066259678

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hasi tájékon megjelenő úszógumi főként a mozgásszegény életmód és az egészségtelen táplálkozás miatt alakulhat ki, de az alhasi izmok edzetlensége is szerepet játszik a kötényhas kialakulásában.

Ugyanakkor az edzett izmok csak a felesleg leadása után fognak látszódni, amit kalóriadeficittel lehet elérni. Ahhoz, hogy a tested szép tónusú legyen, rendszeres testmozgásra és a core izmok aktivizálására van szükséged.

Otthoni gyakorlatok lapos hasra

A hasizomgyakorlatoknál a mély core izmokat, többek között az egyenes és haránt hasizmot, a rekeszizmot, a farizmot, a medencefenék izmait és a hátizmot kell aktivizálni, így a célzott izomfeszesítés látványosan alakítja át a problémás területet.

Az alábbi, otthon végezhető gyakorlatok egy része a haránt hasizmokat és a mély hasizmokat veszi igénybe, és hatékonyan formálják a kényes területet. A gyakorlatok elvégzése előtt melegíts be, hogy az izmaid átmelegedjenek, és ízületeid rugalmasabbá váljanak!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük