Rákkeltő, és árt az agynak: ha te is használod, ezekkel váltsd ki!
Ha ezt akarod használni a karácsonyi menühöz, gondold át.

Ez is érdekelhet
    • 29
    • 30
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az étolaj káros hatásával kapcsolatban alapvetően egy félreértést kell tisztázni. A kétféle eljárással készült étkezési olajak közül a hidegen sajtolt olajak rendelkeznek pozitív élettani hatásokkal, mert előállításukhoz nem használnak vegyszereket és adalékanyagokat. Továbbá ezekben megmaradnak az értékes vitaminok és ásványi anyagok.

A hidrogénezett olajok elkészítése vegyszerezéssel és adalékanyagok hozzáadásával történik. Egészségtelen transzzsírsavak keletkeznek bennük, melyek a többszörös felhevítés és újrafelhasználás miatt még inkább kifejtik a szervezetre a kártékony hatásukat. Emiatt hosszú távon szívbetegséget, magas koleszterinszintet, allergiát, gyulladásos folyamatokat okoznak. Utóbbi miatt közvetve sokak szerint a rákos megbetegedésekhez is hozzájárulhatnak, emellett szerepet játszhatnak a különféle agyi degeneratív megbetegedések, például az Alzheimer-kór kialakulásában is - erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Ezeket az olajokat tehát érdemes lecserélni a hidegsajtolással készült termékekre. Nézd meg képeken az egészséges verziókat!

Figyelj oda a szervezetedre!

Ha tudatosan óvod magadat a kártékony hatásoktól, elkerülheted a betegségeket. Mutatjuk, melyek lehetnek az első jelei annak, hogy kialakulóban van valami baj.

Ezt is szeretjük