8 laktató ebéd, ami nagyban segíti a fogyást: 500 kalóriásak és igen finomak

Változatos ételekkel tarkítható a fogyókúrás étrend, amikből ínycsiklandó, 500 kalóriás ebédek készíthetőek.

Ebéd 500 kalória alatt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Köztudott, hogy a fogyókúra nem a koplalásról, éhezésről szól, hanem a megfelelő makrotápanyagok kiválasztásáról, legyen szó reggeliről, vacsoráról vagy ebédről. 

A főétkezések kulcsszereppel bírnak a diéta alatt, egy kutatás szerint különösen jót tesz az emésztésnek, ha minden nap meleg étel kerül a gyomorba - könnyebb feldolgozni, és nem terheli azt sokáig.

Laktató ebédek fogyókúra alatt

Mindenkinek eltérő kalóriamennyiségre van szüksége a fogyáshoz, aminek kiszámítási módjáról már korábban írtunk. Az ebéd jó, ha egészséges, ugyanakkor laktató. Ilyenkor még bőven belefér a szénhidrát is, a szervezetnek lesz ideje lebontani. Az 500 kalória alatti, tápláló ebédekből készített összeállításunkból bátran szemezgethetsz.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

 

Ezt is szeretjük