Korábban csontsovány volt, ma már több mint 100 kiló: minden porcikájára büszke Arielle

Arielle Calderon korábban 400 kalóriát evett csupán, ma már plus size influencerként érzi jól magát a bőrében.

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Arielle Calderon, amióta az eszét tudja, mindig is ducibb volt társainál. Élete állandóan a diéta körül forgott, volt olyan időszak az életében, hogy a napi menüje hat szem eperből és egy kis salátából állt, miközben 1000 kalóriát égetett elliptikus trénerrel.

A fiatal nőnek három hónap alatt 50 kilótól sikerült megszabadulnia, de odáig jutott, hogy napi egy tejeskávét fogyasztott csupán, így a leadott pluszkilók lelassult anyagcseréje miatt hamar visszakúsztak.

8 hónap alatt 85 kilót fogyott

A fiatal nő a jojóeffektus csapdájába esett. A felszedett pluszkilók miatt ismét drasztikus fogyókúrába kezdett, nyolc hónap alatt 85 kilót fogyott, de az ételekre csak úgy tudott tekinteni, mint jókra és rosszakra, így az étellel való kapcsolata teljesen megromlott. Evési zavarai lettek, és önértékelési gondokkal küzdött, gyűlölte magát azért, amiért olyannyira lefogyott, hogy szinte anorexiás lett. Amikor következetesen elkezdett ismét többet enni, ezáltal újból visszahízni, öngyilkossági gondolatai támadtak. Végül szakemberek segítségét kérte, és az intuitív étkezés felé vette az irányt. Ma már több mint 100 kiló, és plus size influencerként érzi jól magát. Ismerd meg történetét!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük