100 kilósan szexi fehérneműben pózol a magyar plus size modell: Sirokai Diána fotóját szétlájkolták

A világhírű magyar plus size modell, Sirokai Diána sok nőnek szolgál példaképként.

cover-ok
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1996-os születésű testpozitív modell, Sirokai Diána mindössze 16 éves volt, amikor elkezdte Londonban építeni modellkarrierjét, nőies idomaival nemcsak a világot, de az Instagramot is meghódította. A plus size modell több mint egymillió kétszázezer követővel rendelkezik, pozitív életszemléletével pedig főként az önelfogadást és az önszeretetet hirdeti.

Szerinte a legfontosabb a belső béke megteremtése, azaz az ember lelkének rendben kell lennie ahhoz, hogy változást érjen el. A plus size modell is folyamatosan dolgozik azon, hogy a maximumot tudja kihozni magából, ez pedig a kisugárzásán is meglátszik. Azt vallja, attól, mert valaki husi, még nem jelenti azt, hogy ne élne egészségesen, vagy ne edzene. 

"Heti négyszer járok személyi edzőhöz"

Sirokai Diána szerint, amíg az ember fejében nem történik változás azzal kapcsolatban, hogy valaki elfogadja és megszeresse a külsejét, addig hiába próbálja jól érezni magát. 

-  Miért kellene megváltoztatni magunkat, és valami teljesen másra vágyni, mikor a sóvárgásra fordított energiát arra is használhatnánk, hogy kihozzuk magunkból a legjobbat? Amíg a fejedben nem történik változás, hogy elfogadd és megszeresd a külsődet, addig hiába próbálsz életmódot váltani, nem lesznek sikerélményeid. Soha nem állítottam azt, hogy attól, hogy valaki husi, nem kell edzenie vagy törődni a testével. Heti négyszer járok személyi edzőhöz, és megpróbálok egészségesen étkezni. Sőt, szeretnék fogyni, izmosodni is, és elérni azt az alakot, amit korábban egyszer már elértem. Akkor sem voltam nádszálvékony. Nem a drasztikus fogyásban, hanem az életmódváltásban hiszek, és ez nem azt jelenti, hogy ezután fel kellene adnom a karrieremet. Lehet úgy fogyni, hogy aztán tudj vele továbbra is modellkedni - nyilatkozta 2020-ban a Galmournak.

Az Instagram-fotóit elnézve egyértelmű, hogy Sirokai Diána elképesztő kisugárzással köszön vissza a képekről, fehérneműs fotóiért pedig rengetegen rajonganak. Mutatjuk a kedvenceinket.

Borító- és ajánlóképek: Instagram/dianasirokai

Ezt is szeretjük