Korábban csontsovány volt, ma 108 kilós a modell: büszke testének minden porcikájára Hunter McGrady

Hunter McGrady őszinte, retusálatlan fotóiért rengetegen rajonganak.

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 27 éves Hunter McGrady plus size modellként már régóta igyekszik önbizalmat adni a nőknek, nem meglepő, hogy közel 700 ezer követővel rendelkezik Instagram-oldalán. Képeivel arra próbálja felhívni a figyelmüket, hogy fogadják el és szeressék testüket olyannak, amilyen.

15 évesen kezdett el modellkedni, és 19 évesen is csontsovány volt, hogy megfeleljen az ügynökségekkel szemben támasztott elvárásoknak, de nem érezte jól magát a bőrében. 2017-ben úgy döntött, plus size modellként hódítja meg a világot, és céljául tűzte ki, hogy változtasson a hamis testideálról alkotott képen, retusálatlan fotóival pedig inspirálni szeretne másokat.

108 kilósan érzi magát szexinek

McGrady plus size modellként a Sport’s Illustrated hasábjain is szerepelt, de számos fotózást és divatkampányt is maga mögött tudhat. Nézd meg a fotóit!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Instagam/Hunger McGrady

Ezt is szeretjük