Rántott csirkefalatok szezámmagos bundában: jó ropogós a panír rajta
Dobd fel a hagyományos rántott csirkét, és készítsd el szezámmagos bundában!
Összesen 10 találat.
Dobd fel a hagyományos rántott csirkét, és készítsd el szezámmagos bundában!
Az egzotikus mézes-szezámmagos csirkefalatok mindenkit lenyűgöznek majd.
A mézes, szezámmagos csirke elkészítésének titka, hogy először ki kell sütni a fűszeres húst, és utána megforgatni a ragacsos, csípős mázban. Fokhagymával feldobva még pikánsabb.
Az ázsiai hangulatot idéző fokhagymás, gyömbéres, szezámmagos csirke alig fél óra munkával az asztalra kerülhet.
A teriyaki csirke elkészítésének lényege, hogy a húsdarabokat cukros, szójaszószos pácba forgatjuk, és utána sütjük meg.
A szezámmagos bundában sült fokhagymás csirkemell igazi újdonság lehet a hétvégi menüben.
A csirkemell gyümölccsel, zöldséggel, szaftosan, grillezve is fantasztikus. Készítsd el minél változatosabban, meríts ötleteket összeállításunkból!
A szezámmagos csirkecsíkok bundája extra ropogós, belül a hús pedig hihetetlenül puha.
Itt az új hétvégi kedvenc! A fokhagymás, joghurtos csirkemell szezámmagos bundában az egyik legjobb alternatíva a rántott húsra.
A fűszeres, szezámmagos csirkemell könnyű, időtakarékos, mégis fantasztikus főétel.