Rántott csirkemell reszelt sajttal a bundájában: ezzel a módszerrel elképesztően finom lesz
Nagyon finom a rántott csirke, ha a bundájába reszelt sajtot is teszel.
Összesen 8 találat.
Nagyon finom a rántott csirke, ha a bundájába reszelt sajtot is teszel.
Gondold újra a rántott csirkemellet, forgasd fűszeres, sajtos panírba, és süsd ki a sütőben!
A mindenféle zöldséggel töltött, göngyölt csirkemellet egyáltalán nem olyan bonyolult elkészíteni, ropogós bundában pedig különösen finom fogás.
A sajtkrémmel töltött, rántott csirkemellet olajban és sütőben is elkészítheted, a végeredménnyel mindenképp elégedett leszel.
Ez az újítás neked is tetszeni fog. A sajttal töltött, mustáros, rántott csirkemell minden igényt kielégít.
A ropogós, sajtos réteggel borított fűszeres csirkemell jobb, mint a sima rántott hús.
Bundázz egy kicsit másként, mint szoktál, a csirkemell sajtos panírban igazán finom és különleges.
Ha szereted a különleges panírban készült húsokat, a fűszeres, sajtos rántott csirkemell nyerő lesz.