Sajtos rántott csirkemell tepsiben sütve
Nem lesz olajszagú a lakás
Ha szereted a különleges panírban készült húsokat, a fűszeres, sajtos rántott csirkemell nyerő lesz.

Ez is érdekelhet

Most bárki segíthet a rászorulóknak - Augusztus végéig tart az élelmiszer-gyűjtő akció (x)

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra! (x)

Szakértelem és újító szemlélet az Ilcsinél (x)

beauty and style

Bőven 50 felett is irtó dögösek, és taníthatnák a fiatalító frizura titkát: 5 híres nő praktikus, de nőies hajfazonnal »

Ragyogóvá varázsolja a fénytelen és száraz hajat: a geránium illóolaj hatása már pár használat után jelentkezik »

6 öltözködési tipp, amit érdemes ellesni Diana hercegnőtől: elképesztően stílusos volt az átlagos hétköznapokon is »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Odavagy a rántott húsért, de vigyáznál a vonalaidra? Utálod, hogy csak hosszú szellőztetés után megy ki az olajszag a lakásból? Nem akarsz túl sokáig a tűzhely mellett ácsorogni? Próbáld ki a sajtos rántott csirkemellet! Praktikus, zamatos és nagyon finom.

Csirkemell morzsabundában

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg csirkemell
  • 6 evőkanál zsemlemorzsa
  • 3 evőkanál krémsajt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kiskanál őrölt pirospaprika
  • bors
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A zsemlemorzsát keverd össze a pirospaprikával és a reszelt fokhagymával. A csirkemellet mosd meg, szeleteld vékonyra. Sózd, borozd ízlés szerint, és kend be a krémsajttal. Forgasd meg a szeleteket a fűszeres zsemlemorzsában. Ügyelj arra, hogy mindenhova jusson, majd a felesleget jól rázd le.

Egy tepsit kenj ki vajjal. Fektesd bele a csirkét. Fontos, hogy a szeletek ne fedjék egymást sütés közben. Spricceld meg kevés olajjal, hogy ne legyen túl száraz, és told 180 fokra előmelegített sütőbe. Körülbelül 30 perc alatt süsd aranybarnára. Közben egyszer fordítsd meg a húst, hogy mindkét oldala szép színt kapjon.

Ezt is szeretjük