Sajttal töltött, mustáros, rántott csirkemell: a bunda ropogós, a hús puha, omlós
Ez az újítás neked is tetszeni fog. A sajttal töltött, mustáros, rántott csirkemell minden igényt kielégít.

Sajttal töltött, mustáros, rántott csirkemell: a bunda ropogós, a hús puha, omlós
Ez is érdekelhet

Téged is vár a Lasselsberger-Knauf virtuális családi háza! (x)

Téli álomesküvő a Rosinante Fogadóban*** (x)

Vásárolj a neten is kényelmesen! (x)

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

Idén cseréld a télikabátot fürdőrucira – Ezért érdemes Thaiföldre utaznod! (x)

beauty and style

5 egyszerű arcizomtorna, amitől sima és feszes lesz a bőr »

Csodaszép ékszertartó saját kezűleg: mindenki azt hiszi majd, hogy boltban vetted »

Photoshop nélkül a 47 éves modell: nem szabályos szépség, mégis imádja a kamera »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A rántott hússal nem nagyon tudsz melléfogni. A klasszikus hétvégi fogást azonban feltuningolhatod, töltsd meg sajttal, és kend be mustárral. Így garantáltan ízletesebb lesz. Rakd forró olajba a húst, akkor kevésbé szívja magába a zsiradékot. Bármilyen körettel kínálhatod.  

Sajtos, mustáros, rántott csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell
  • 4 szelet sajt
  • 1 evőkanál mustár
  • 10 dkg liszt
  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 2 db tojás
Recept idők

Elkészítés:

A húst mosd meg, törölgesd szárazra, és nyisd szét. Kicsit klopfold ki, sózd meg, majd kend meg mustárral. Rakj mindegyik csirkemellre egy szelet sajtot. A húst hajtsd össze, fogvájóval vagy hústűvel meg is tűzheted, hogy ne nyíljon szét.

Panírozd be a szokásos módon: forgasd meg lisztben, tojásban, majd zsemlemorzsában. A felesleges panírt rázd le. Bő, forró olajban süsd a hús minden oldalát aranybarnára. Szedd papírtörlőre, és csepegtesd le róla a zsiradékot. Ha diétásabban készítenéd, tedd tepsibe a rántott csirkemellet, és süsd aranybarnára. 

Ezt is szeretjük