Sajttal töltött, mustáros, rántott csirkemell: a bunda ropogós, a hús puha, omlós
Ez az újítás neked is tetszeni fog. A sajttal töltött, mustáros, rántott csirkemell minden igényt kielégít.

Sajttal töltött, mustáros, rántott csirkemell: a bunda ropogós, a hús puha, omlós
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rántott hússal nem nagyon tudsz melléfogni. A klasszikus hétvégi fogást azonban feltuningolhatod, töltsd meg sajttal, és kend be mustárral. Így garantáltan ízletesebb lesz. Rakd forró olajba a húst, akkor kevésbé szívja magába a zsiradékot. Bármilyen körettel kínálhatod.  

Sajtos, mustáros, rántott csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell
  • 4 szelet sajt
  • 1 evőkanál mustár
  • 10 dkg liszt
  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 2 db tojás
Recept idők

Elkészítés:

A húst mosd meg, törölgesd szárazra, és nyisd szét. Kicsit klopfold ki, sózd meg, majd kend meg mustárral. Rakj mindegyik csirkemellre egy szelet sajtot. A húst hajtsd össze, fogvájóval vagy hústűvel meg is tűzheted, hogy ne nyíljon szét.

Panírozd be a szokásos módon: forgasd meg lisztben, tojásban, majd zsemlemorzsában. A felesleges panírt rázd le. Bő, forró olajban süsd a hús minden oldalát aranybarnára. Szedd papírtörlőre, és csepegtesd le róla a zsiradékot. Ha diétásabban készítenéd, tedd tepsibe a rántott csirkemellet, és süsd aranybarnára. 

Ezt is szeretjük