Így lesz tökéletes a Márton-napi libacomb: ezzel a módszerrel biztos, hogy nem marad rágós
A tökéletes Márton-napi libacomb titka a fűszerezés és a megfelelő sütési idő.
Összesen 9 találat.
A tökéletes Márton-napi libacomb titka a fűszerezés és a megfelelő sütési idő.
Ha idén is libacombot eszel Márton-napon, biztos lehetsz benne, hogy jövőre sem fogsz éhezni. Krumpligombóccal és párolt lila káposztával fenséges.
Egyél libát Márton-napon, hogy ne éhezz egész évben! Sütve, zöldfűszerekkel fejedelmi ebéd lehet.
Ne szakíts a hagyományokkal, egyél libacombot Márton-napon! Ezzel mindenkit elkápráztatsz.
Ezen ne múljon az anyagi jóléted, készítsd el Márton-napra a fantasztikus libasültet!
Ha így készíted a Márton-napi sült libacombot, jól átsül, szinte leválik a csontról, és igazán pikáns lesz.
Hogy ne éhezz egész évben, feltétlenül süss libát Márton-napra.
A sült libacombnál finomabbat aligha készíthetsz Márton-napra. Párolt káposztával verhetetlen.
A Márton-nap a libák gyásznapja, ilyenkor az is ezt a szárnyast fogyasztja, aki egyébként sose.