Tepsiben sült töltött káposzta román recept alapján: így készül a sarmale
A románok töltött káposztája, a sarmale savanyú káposztából, paradicsomszósszal készül, és tepsiben sül.
Összesen 10 találat.
A románok töltött káposztája, a sarmale savanyú káposztából, paradicsomszósszal készül, és tepsiben sül.
Nagyon finom lesz a hagyományos sült oldalas, ha paradicsomos pácban tartod.
Az olasz bableves a belefőzött rengeteg tésztának köszönhetően olyan sűrű. Ha konzervbabot használsz hozzá, a főzési idő is sokkal rövidebb lesz.
A mediterrán marhahúslevesben minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Az erdélyiek paprikás szendvicskrémje, a zakuszka babos változatban is isteni finom.
Nem kell lemondanod a bolognairól akkor sem, ha odafigyelsz az étkezésre: cukkinispagettire kanalazva is mennyei a szósz.
Ha még most elteszed a házi paradicsomlevet, egész télre lesz elegendő belőle a polcodon.
A klasszikus töltött paprika ma hódít. Ezzel a módszerrel lesz tökéletes.
A paradicsomlé segíthet a szív- és érrendszer megóvásában is, de nem mindegy, hogy milyen italt választasz.
Minden tájegységnek megvan a maga változata a töltött káposztára. A szabolcsi recept édes káposztából és paradicsomlével készül.