Édes-savanyú csirkemell házilag: roppanós zöldségek pirulnak a hús mellett
A házi készítésű édes-savanyú csirkemell akkor az igazi, ha roppanós zöldségek is gazdagítják a szaftot.
Összesen 5 találat.
A házi készítésű édes-savanyú csirkemell akkor az igazi, ha roppanós zöldségek is gazdagítják a szaftot.
Az édes-savanyú, ragacsos narancsos szósz hús nélküli verziója is zseniális.
A mézes, szezámmagos csirke elkészítésének titka, hogy először ki kell sütni a fűszeres húst, és utána megforgatni a ragacsos, csípős mázban. Fokhagymával feldobva még pikánsabb.
Fűszerek, kis adagok és még néhány használható fogyókúrás ötlet a kínai nőktől.
Az édes, savanyú szósz a csirkecombhoz is remek választás, és nem kell a boltban megvenned, hisz egyszerűen összedobhatod.