Így főzd tökéletesre a húsvéti sonkát: a 10 legfinomabb ünnepi receptet mutatjuk
A teljes menüt felépítheted receptjeinkkel.
Összesen 9 találat.
A teljes menüt felépítheted receptjeinkkel.
Sonka, tojás és kalács: mind olyan ételek, amelyek nélkül nem az igazi a húsvét.
Füstölt sonka, majonézes saláták és babka: ezek az ételek nem hiányozhatnak a húsvéti asztalról.
A báránysült igazi húsvéti csemege, egyáltalán nem bonyolult elkészíteni, de nem árt odafigyelni néhány dologra.
A böjti napok után húsvétkor lehet enni-inni, jóllakni. Az asztalról nem hiányozhatnak a hagyományos finomságok sem, de érdemes új receptekkel is kísérletezni.
A fűszeres, szaftos báránycomb tökéletes húsvéti ebéd. Akkor a legfinomabb, amikor a belseje még kicsit rózsaszín.
A báránysült igazi különlegesség. Fokhagymával és rozmaringgal pedig egyszerűen kifogástalan.
Tálalás előtti napon fogj hozzá a sült bárány elkészítéséhez, hisz jót tesz neki, ha legalább egy éjszakán át áll a pácban.
Ha a húsvéti időszakban szívesen készítenél báránysültet, akkor kövesd ezt a receptet.