Rákellenes, immunerősítő, és hihetetlenül finom: a leghatásosabb tavaszi zöldségek
Fogyassz belőlük minél többet!
A hosszú, hűvös hónapok és az influenzaszezon végeztével a tavasz a vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban gazdag zöldségek és gyümölcsök révén is igyekszik kárpótolni mindazért, amiből a szervezetnek korábban hiányt kellett szenvednie, érdemes hát kihasználni ezt az időszakot, és minél többet fogyasztani az immunerősítő, rákmegelőző hatású, friss, magyar zöldségekből. A következőkből mindenképpen, nézd meg a képeket!
100 forintos csodaszer magas vérnyomás és vizesedés ellen
100 forintos csodaszer magas vérnyomás, vizesedés és ízületi gyulladás ellen!
Nézegess képeket!
ElolvasomOLVASD EL EZT IS!
- gyógynövény
- menta
Rákellenes, fogyaszt, és megszépíti a bőrt: így használd a mentát!
- vitamin
- káposzta