Isteni tészták minden napra
Gyorsan elkészíthető fogásokat, különleges olasz recepteket találhatsz képgalériánkban. Ha tésztarajongó vagy, kattintsd végig!

Dia

 	Pestóval 	A világ egyik legegyszerűbb receptje a pestós tészta, mely valóban pillanatok alatt elkészül, akár frissen készíted a zöld rávalót, akár üvegből szeded elő. 	Kapcsolódó cikk: 	Isteni pestós spagetti 10 perc alatt »

Pestóval

A világ egyik legegyszerűbb receptje a pestós tészta, mely valóban pillanatok alatt elkészül, akár frissen készíted a zöld rávalót, akár üvegből szeded elő.

Kapcsolódó cikk:

Isteni pestós spagetti 10 perc alatt »

Dia

 	Makaróni paradicsomszósszal 	Az eredeti makaróni nem a maradék a spagetti, mint ahogyan azt sokan gondolják, hanem rövid, penneszerű tészta, a tollhegy nélkül. 	Kapcsolódó cikk: 	Makaróni házi paradicsomszósszal »

Makaróni paradicsomszósszal

Az eredeti makaróni nem a maradék a spagetti, mint ahogyan azt sokan gondolják, hanem rövid, penneszerű tészta, a tollhegy nélkül.

Kapcsolódó cikk:

Makaróni házi paradicsomszósszal »

Dia

 	Vegetáriánusoknak 	Tévhit, hogy a vegetáriánusok csak csírán és magvakon élnek, egy finom zöldséges tészta egyáltalán nem tekinthető nyúlkajának. Ízlésed szerint bármilyen zöldséget beletehetsz. 	Kapcsolódó cikk: 	Padlizsános penne »

Vegetáriánusoknak

Tévhit, hogy a vegetáriánusok csak csírán és magvakon élnek, egy finom zöldséges tészta egyáltalán nem tekinthető nyúlkajának. Ízlésed szerint bármilyen zöldséget beletehetsz.

Kapcsolódó cikk:

Padlizsános penne »

Dia

 	Köretnek 	Itthon inkább pörköltek mellé tesszük a tésztát, pedig nagyobb egyben sült húsokhoz is érdemes kipróbálni. Természetesen, mivel a tészta magában száraz, szaftos-szószos húsok mellé add köretnek. 	Kapcsolódó cikk: 	Pikáns, mézes csirkefalatok »

Köretnek

Itthon inkább pörköltek mellé tesszük a tésztát, pedig nagyobb egyben sült húsokhoz is érdemes kipróbálni. Természetesen, mivel a tészta magában száraz, szaftos-szószos húsok mellé add köretnek.

Kapcsolódó cikk:

Pikáns, mézes csirkefalatok »

Dia

 	Pappardelle 	A metélt tésztának számtalan fajtája létezik, a legszélesebb a pappardelle, melyhez a viszonylag homogén szószok valók, a könnyű fogyaszthatóság érdekében. 	Kapcsolódó cikk: 	Tejszínes, lazacos szélesmetélt » 	 

Pappardelle

A metélt tésztának számtalan fajtája létezik, a legszélesebb a pappardelle, melyhez a viszonylag homogén szószok valók, a könnyű fogyaszthatóság érdekében.

Kapcsolódó cikk:

Tejszínes, lazacos szélesmetélt »
 

Dia

 	Gnocchi 	A mi nudlinkra hasonlító tészta a legtöbb élelmiszer-áruházban mirelitként megvásárolható, de érdemes fél órát rászánni, és magadnak meggyúrni. 	Kapcsolódó cikk: 	Így készül a gnocchi »

Gnocchi

A mi nudlinkra hasonlító tészta a legtöbb élelmiszer-áruházban mirelitként megvásárolható, de érdemes fél órát rászánni, és magadnak meggyúrni.

Kapcsolódó cikk:

Így készül a gnocchi »

Dia

 	Tortellini 	A kis töltött batyukba bármit belerejthetsz. Tejszínes vagy paradicsomos szószt is mellékelj, mert magában nagyon száraz lenne. Készen is megveheted, de magad is meggyúrhatod. 	Kapcsolódó cikk: 	A házi tortellini receptje »

Tortellini

A kis töltött batyukba bármit belerejthetsz. Tejszínes vagy paradicsomos szószt is mellékelj, mert magában nagyon száraz lenne. Készen is megveheted, de magad is meggyúrhatod.

Kapcsolódó cikk:

A házi tortellini receptje »

Dia

 	Mini kagyló 	A húslevesbe nemcsak csigatésztát tehetsz, hanem mini kagylótésztát is. A kis sárga hajók tökéletesek ragu- és zöldséglevesekhez is. 	Kapcsolódó cikk: 	A tökéletes tyúkhúsleves receptje »

Mini kagyló

A húslevesbe nemcsak csigatésztát tehetsz, hanem mini kagylótésztát is. A kis sárga hajók tökéletesek ragu- és zöldséglevesekhez is.

Kapcsolódó cikk:

A tökéletes tyúkhúsleves receptje »

Ezt is szeretjük
Szerző: Fehér Ági
Fotó: