Csirkecomb hét változatban
Képekkel és receptekkel
Legyen alsó- vagy felsőcomb, ezt a húsfélét szinte mindenki szereti, és mindig könnyen beszerezhető.
beauty and style
- Már nem ördögtől való a plasztika, a legtöbb nő bevállalná: ismét a mellnagyobbítás a leggyakoribb beavatkozás »
- Jön a nyár legbájosabb trendje: szuper nőies levél- és gyümölcsmintás ruhák árakkal »
- Merész, de roppant nőies divatszín veszi át az uralmat a szezonban: a neonrózsaszín még mindig tud újat mutatni »

Top olvasott cikkek
- Kvíz! Emlékszel az általánosban tanult versekre? 8 idézet szerzőjére kérdezünk rá
- Ki volt Az arany ember szerelme Jókai művében? Kvíz a kötelező olvasmányokból
- Az 5 legrosszabb élelmiszer, ami rontja a vérkeringést: szűkítik az ereket, emelik a koleszterinszintet
- Dobó Kata 25 év után felvette a zöld miniruhát: A miniszter félrelépben láttuk rajta először
- 22 évesen vesztették életüket a magyar sziámi ikrek: kegyetlenül kihasználták, vásárban mutogatták őket
A csirkecomb a háziasszonyok kedvenc húsfajtája, ami nem véletlen, hiszen szaftos, ízletes, jól variálható, ráadásul még mindig az egyik legolcsóbban beszerezhető alapanyag, amit szinte minden húsevő kedvel. Kiváló paprikásnak, egyszerűen pompás lakoma rántva vagy grillezve, sok vagy kevés fűszerrel sütőben megsütve, csontosan vagy filézve. Válogass legkedveltebb változatok közül!
Variációk ropogós bundára
Ha úgy döntesz, hogy végül valamilyen panír kerül a combra, akkor is variálhatsz kedvedre, készíts minél többfélét!
OLVASD EL EZT IS!

- sajt
- csirke
Így lesz még finomabb a rántott csirkemell

- csirke
- fokhagyma
25 perces fokhagymás-tejszínes csirkemell

- india
- csirke