Csirkecomb hét változatban
Legyen alsó- vagy felsőcomb, ezt a húsfélét szinte mindenki szereti, és mindig könnyen beszerezhető.
A csirkecomb a háziasszonyok kedvenc húsfajtája, ami nem véletlen, hiszen szaftos, ízletes, jól variálható, ráadásul még mindig az egyik legolcsóbban beszerezhető alapanyag, amit szinte minden húsevő kedvel. Kiváló paprikásnak, egyszerűen pompás lakoma rántva vagy grillezve, sok vagy kevés fűszerrel sütőben megsütve, csontosan vagy filézve. Válogass legkedveltebb változatok közül!
Variációk ropogós bundára
Ha úgy döntesz, hogy végül valamilyen panír kerül a combra, akkor is variálhatsz kedvedre, készíts minél többfélét!
- sült csirke
- rántott csirkecomb
- csirkepaprikás
- sült csirkecomb
- töltött csirkecomb
- vasalt csirkecomb
- Recept
OLVASD EL EZT IS!
- sajt
- csirke
Így lesz még finomabb a rántott csirkemell
- csirke
- fokhagyma
25 perces fokhagymás-tejszínes csirkemell
- india
- csirke