A legfinomabb gyümölcsös sütemények receptjei képpel
Készíts mennyei gyümölcsös süteményeket a nyár ízeiből!

Dia

 	Poharas megoldás 	Ha egy szimpla megoldást választanál, akkor rétegezz babapiskótát egy pohárba gyümölcsökkel körítve, és tedd a hűtőbe. Nyáron isteni hűsítő! 	Kapcsolódó cikk: 	Túrós süti babapiskótával és gyümölccsel »

Poharas megoldás

Ha egy szimpla megoldást választanál, akkor rétegezz babapiskótát egy pohárba gyümölcsökkel körítve, és tedd a hűtőbe. Nyáron isteni hűsítő!

Kapcsolódó cikk:
Túrós süti babapiskótával és gyümölccsel »

Dia

 	Rétes 	A rétesben az a jó, hogy bármilyen gyümölccsel megtöltheted, sőt, a tésztát készen is megvásárolhatod, így a sütemény elkészítési ideje jelentősen csökken. 	Kapcsolódó cikkek: 	Így készül a tökös-mákos rétes » 	Félórás rétesek »

Rétes

A rétesben az a jó, hogy bármilyen gyümölccsel megtöltheted, sőt, a tésztát készen is megvásárolhatod, így a sütemény elkészítési ideje jelentősen csökken.

Kapcsolódó cikkek:
Így készül a tökös-mákos rétes »
Félórás rétesek »

Dia

 	Almás pite 	Az almás pite igazi klasszikus, aminek az elkészítéséhez még különösebb jártasság sem szükséges. Ha a nagyi változatának nem tudsz ellenállni, akkor receptjeink is ízleni fognak! 	Kapcsolódó cikk: 	Fűszeres almás pite » 	Szórt almás pite »

Almás pite

Az almás pite igazi klasszikus, aminek az elkészítéséhez még különösebb jártasság sem szükséges. Ha a nagyi változatának nem tudsz ellenállni, akkor receptjeink is ízleni fognak!

Kapcsolódó cikk:
Fűszeres almás pite »
Szórt almás pite »

Dia

 	Meggyes-mákos muffin 	A meggy és a mák jól megférnek egymás mellett a süteményekben, ezért érdemes kipróbálnod muffinreceptünket! Bearanyozza a délutánodat anélkül, hogy órákig pepecselnél. 	Kapcsolódó cikk: 	Meggyes-mákos muffin »

Meggyes-mákos muffin

A meggy és a mák jól megférnek egymás mellett a süteményekben, ezért érdemes kipróbálnod muffinreceptünket! Bearanyozza a délutánodat anélkül, hogy órákig pepecselnél.

Kapcsolódó cikk:
Meggyes-mákos muffin »

Dia

 	Barackos sütemény 	Bármilyen kevert tésztába, illetve piskótába tehetsz barackdarabokat, csak a képzeleted szabhat határt a sütemény elkészítésének! 	Kapcsolódó cikk: 	Barackos rácsos pite »

Barackos sütemény

Bármilyen kevert tésztába, illetve piskótába tehetsz barackdarabokat, csak a képzeleted szabhat határt a sütemény elkészítésének!

Kapcsolódó cikk:
Barackos rácsos pite »

Dia

 	Palacsinta 	Habár a palacsinta nem tipikusan gyümölcsös sütemény, töltelékként bármikor felhasználhatod a zamatos terméseket. Málnával, eperrel és meggyel is isteni! 	Kapcsolódó cikk: 	Gyümölcsös palacsinta »

Palacsinta

Habár a palacsinta nem tipikusan gyümölcsös sütemény, töltelékként bármikor felhasználhatod a zamatos terméseket. Málnával, eperrel és meggyel is isteni!

Kapcsolódó cikk:
Gyümölcsös palacsinta »

Dia

 	Meggyes piskóta 	Ha a piskótasütés már csukott szemmel is megy, akkor készíts gyümölcsös változatot. A titok abban rejlik, hogy a meggyet lisztbe kell mártani, így nem süllyed le a tészta aljára. 	Kapcsolódó cikk: 	Meggyes piskóta »

Meggyes piskóta

Ha a piskótasütés már csukott szemmel is megy, akkor készíts gyümölcsös változatot. A titok abban rejlik, hogy a meggyet lisztbe kell mártani, így nem süllyed le a tészta aljára.

Kapcsolódó cikk:
Meggyes piskóta »

Dia

 	Cseresznyés pite 	A nagymamáknak különleges érzékük van ahhoz, hogy a legegyszerűbb alapanyagokból is valami eszményit alkossanak. Ilyen a rácsos pite is, ami bármilyen gyümölccsel megtölthető. 	Kapcsolódó cikk: 	Meggyes pite »

Cseresznyés pite

A nagymamáknak különleges érzékük van ahhoz, hogy a legegyszerűbb alapanyagokból is valami eszményit alkossanak. Ilyen a rácsos pite is, ami bármilyen gyümölccsel megtölthető.

Kapcsolódó cikk:
Meggyes pite »

Dia

 	Sült alma 	Ez az az édesség, amihez semmilyen konyhai tapasztalatra nincs szükség. A sült alma nemcsak pofonegyszerű, hanem finom is, pláne akkor, ha fahéjjal vagy karamellöntettel meglocsolva fogyasztod. 	Kapcsolódó cikk: 	Sült töltött alma »

Sült alma

Ez az az édesség, amihez semmilyen konyhai tapasztalatra nincs szükség. A sült alma nemcsak pofonegyszerű, hanem finom is, pláne akkor, ha fahéjjal vagy karamellöntettel meglocsolva fogyasztod.

Kapcsolódó cikk:
Sült töltött alma »

Dia

 	Sajttorta 	A sajttorta a lusta háziasszonyok kedvenc édessége, hiszen még sütést sem igényel, ám annál finomabb. Készíts hozzá gyümölcsös szószt, és pillanatok alatt az ízek mennyországában érezheted magad. 	Kapcsolódó cikkek: 	Gyümölcsös sajttorta » 	Narancsos sajttorta »

Sajttorta

A sajttorta a lusta háziasszonyok kedvenc édessége, hiszen még sütést sem igényel, ám annál finomabb. Készíts hozzá gyümölcsös szószt, és pillanatok alatt az ízek mennyországában érezheted magad.

Kapcsolódó cikkek:
Gyümölcsös sajttorta »
Narancsos sajttorta »

Dia

 	Málnás muffin 	A muffintésztába szórt málna nemcsak azért isteni, mert az édes és a savanykás íz kiegészítik egymást, hanem azért is, mert gyorsan összedobható. 	Kapcsolódó cikk: 	Gyömbéres-málnás muffin »

Málnás muffin

A muffintésztába szórt málna nemcsak azért isteni, mert az édes és a savanykás íz kiegészítik egymást, hanem azért is, mert gyorsan összedobható.

Kapcsolódó cikk:
Gyömbéres-málnás muffin »

Ezt is szeretjük
Fotó: