7 recept vacsorára 30 perc alatt
Képekkel
Egy hajtós nap után nem akarsz a konyhában órákat tölteni? Készíts gyors, laktató és finom fogásokat alig fél óra alatt!

Dia

 	Ropogós csirkeszárnyak  	Az egyik legegyszerűbben elkészíthető, vacsorának is tökéletes fogás, hazafele vedd meg az alapanyagot, a lakásba betérve kapcsold be a sütőt, kend át egy kis fűszerrel a húst, és 20 perc múlva már fogyaszthatod is, remek találmány.

Ropogós csirkeszárnyak

Az egyik legegyszerűbben elkészíthető, vacsorának is tökéletes fogás, hazafele vedd meg az alapanyagot, a lakásba betérve kapcsold be a sütőt, kend át egy kis fűszerrel a húst, és 20 perc múlva már fogyaszthatod is, remek találmány.

Dia

 	Darált húsos cukkini  	A zöldséget fűszeres hússal párosítani remek ötlet, a cukkini pedig szinte mindennel finom, ha azonban gyerek is van a háztartásban, lehet, hogy mérsékelten lelkesedik csak érte.

Darált húsos cukkini

A zöldséget fűszeres hússal párosítani remek ötlet, a cukkini pedig szinte mindennel finom, ha azonban gyerek is van a háztartásban, lehet, hogy mérsékelten lelkesedik csak érte.

Dia

 	Resztelt máj  	A hagyományos vacsora, ami nemcsak, hogy gyorsan elkészül, de még egészséges is, így egy-két hetente elkészítheted, és a családtagok szervezetének vasutánpótlásáról már gondoskodtál is.

Resztelt máj

A hagyományos vacsora, ami nemcsak, hogy gyorsan elkészül, de még egészséges is, így egy-két hetente elkészítheted, és a családtagok szervezetének vasutánpótlásáról már gondoskodtál is.

Dia

 	Paradicsomos-ruccolás tészta  	A tészta a háziasszonyok barátja, pikk-pakk elkészítheted, a hűtőből tetszőlegesen kiválasztott két hozzávalóval és sajttal szinte biztosan működik. Friss paradicsommal és ruccolával, illetve némi frissen reszelt parmezánnal pedig egyenesen isteni.

Paradicsomos-ruccolás tészta

A tészta a háziasszonyok barátja, pikk-pakk elkészítheted, a hűtőből tetszőlegesen kiválasztott két hozzávalóval és sajttal szinte biztosan működik. Friss paradicsommal és ruccolával, illetve némi frissen reszelt parmezánnal pedig egyenesen isteni.

Dia

 	Sajtos-ropogós sült csirke  	Ezzel a fogással sem kell sokat bajlódnod, és biztos, hogy az egész család szereti majd. A szaftos husi és a ráolvadt, ráégett sajt igazán remek vacsora, de rendszeres fogyasztása mellé rendszeres mozgás is ajánlatos.

Sajtos-ropogós sült csirke

Ezzel a fogással sem kell sokat bajlódnod, és biztos, hogy az egész család szereti majd. A szaftos husi és a ráolvadt, ráégett sajt igazán remek vacsora, de rendszeres fogyasztása mellé rendszeres mozgás is ajánlatos.

Dia

 	Fasírt  	Viszonylag kevés hazai háztartás működik hosszútávon fasírt nélkül, neked sem érdemes lemondanod a fűszeres, hirtelen sült húsgolyók élményéről. Még fáradtan is percek alatt össze tudod dobni, a körettel pedig felesleges bajlódni, kenyérrel és egy kis friss kovászos uborkával is tökéletes.

Fasírt

Viszonylag kevés hazai háztartás működik hosszútávon fasírt nélkül, neked sem érdemes lemondanod a fűszeres, hirtelen sült húsgolyók élményéről. Még fáradtan is percek alatt össze tudod dobni, a körettel pedig felesleges bajlódni, kenyérrel és egy kis friss kovászos uborkával is tökéletes.

Dia

 	Vajban pirult lazac  	Gyors, egészséges, és kevés ennél finomabb, omlósabb dolog készül el ilyen rövid idő alatt. Lehet, hogy nincs tele a fagyasztód egészséges lazaccal, azonban néha érdemes áldozni rá, ráadásul, ha ez a vacsora, egészen biztos, hogy az alvás is nyugodt lesz.

Vajban pirult lazac

Gyors, egészséges, és kevés ennél finomabb, omlósabb dolog készül el ilyen rövid idő alatt. Lehet, hogy nincs tele a fagyasztód egészséges lazaccal, azonban néha érdemes áldozni rá, ráadásul, ha ez a vacsora, egészen biztos, hogy az alvás is nyugodt lesz.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kancsár Péter
Fotó: