
Klasszikus nagyiféle fasírt
Egyszerű és nagyon finom ételről van szó, amit bárki könnyen megsüthet. A fasírtot nem lehet megunni.

Fasírtot készíteni nem olyan nehéz, nem kell hozzá a nagyi személyes jelenléte, hogy tökéletesre sikerüljön.
Összeállítani nem nagy dolog, de nem árt kikísérletezni, hogy milyen fűszerezés áll hozzátok a legközelebb, nem kötelező a pirospaprika.
Fasírt
Hozzávalók:
- 50 dkg darált sertéshús
- 4 tojás
- 2 szelet kenyér
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 nagy vöröshagyma
- liszt
- zsemlemorzsa
- 2 dl tej
- olaj
- só
- bors
Elkészítés ideje:
40 perc.
Elkészítés menete:
A kenyeret tedd a tejbe, majd ha megszívta magát, akkor nyomogasd ki belőle a nedvességet. A hagymákat aprítsd fel, majd a húst, a kenyeret, a tojást, a fűszereket és a hagymát gyúrd össze viszonylag homogén masszává.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
Formálj a húsos masszából kicsit lapos golyókat. Forgasd zsemlemorzsába, és forró olajban süsd ki őket, majd papírra téve hagyd lecsöpögni róluk az olajat.
Még több magyaros fogás
Ha nemcsak a fasírtot szereted, hanem más hazai finomságokra is kíváncsi vagy, akkor nézd végig képgalériánkat!
OLVASD EL EZT IS!

- grill
- sertéshús
Hamburger otthon készítve

- csirke
- gomba
Csirke bakonyi módra

- uborka
- gomba