Ropogós csirkeszárnyak
Így készítsd otthon!
A csirkeszárnyak diadalútja nagyban összefüggésbe hozható egy gyorsétterem térnyerésével, de esetében is igaz: a hazai a legjobb.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha kisebb-nagyobb társaságot fogadsz otthonodban, a sült csirkeszárny igazán jó megoldás a falatozáshoz, amellett, hogy igen népszerű, szerencsére olcsón beszerezheted, és nagy adagban is sütheted.

Ha nem akarsz a lakásodban terjengő olajszagot, akkor is kiváló választás, ugyanis sütőben sütve ugyanolyan finom, vagy talán még jobb is.

Ropogós csirkeszárnyak

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csapott evőkanál fűszerpaprika
  • 2 ág rozmaring
  • frissen őrölt bors
  • olaj

Elkészítés ideje:

30 perc.

Elkészítés menete:

Roppant egyszerű dolgod van. A szárnyakat mosd át jó alaposan, majd tedd őket félre. Egy alkalmas tálkába törd bele a fokhagymát, önts rá olajat, őröld bele a borsot, szórd rá a paprikát, morzsold rá a rozmaringot, keverd el jó alaposan. Ezután kend be a szárnyakat ezzel a páccal, és serpenyőben forró olajban, vagy pedig sütőben, magas hőfokon süsd aranybarnára a falatokat.

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Amíg sülnek, addig készíthetsz hozzájuk egy kis mártogatóst, némi joghurt és fokhagyma segítségével, de a barbecue-szósz is jól áll nekik, és saláta mellett sem mutat rosszul.

Egy pohár bor a vacsora mellé

Ha vendégvárónak szánod a csirkét, jó, ha tudod, hogy mit érdemes mellé kínálni. Többek között ebben segítünk képgalériánkban.

OLVASD EL EZT IS!

bajor csirkecomb 1
  • sült csirke
  • húsételek

Bajor csirkecomb

Ezt is szeretjük