Ilyen nőkkel szeretnek leginkább randizni a pasik

Egy férfimagazin olvasói szerint

Nézd meg, milyen személyiségek a befutók a pasiknál!

Nem lehet egyértelműen kijelenti, hogy a pasik csak a szép vagy az okos nőket szeretik, hiszen mindenkinek más tetszik.

Az Askmen.com azonban megkérdezte férfi olvasóit, hogy milyen tulajdonságot keresnek egy nőben, íme a válaszok!

A cukifaktor

Vannak olyan nők, akikből egészen mélyről jövő szexuális energiák sugároznak és vannak olyanok, akikre azért jó ránézni, mert a cukiságfaktor meg van bennük. Ők azok, akik öröm optimisták, folyton boldogok, mindenkihez van egy kedves szavuk, egyszóval, akiket lehetetlen nem szeretni. Árad belőlük az életszeretet, ami fertőzően hat: bárki a közelükbe kerül, szinte azonnal ráragad ez az örömteli hangulat.

Nem véletlen, hogy a férfiak szeretik az ilyen nőket, hiszen mellettük nem lehet unatkozni, egészen biztos, hogy még egy egyhangú programot is fel tudnak dobni. Velük az élet sem rutinszerű, mindig tartogatnak valami újdonságot a tarsolyukban. Ez a személyiség belülről fakad, bár sokan megpróbálják megjátszani, valójában csak nagyon kevés nő van, akiben az igazi cukiságfaktor fellelhető. Valószínűleg emiatt gondolják úgy az Askmen írói, hogy az ilyen nő igazi kincs.

Az egyenes nő

Sokszor előfordul, hogy egy nő, csak azért, hogy felkeltse a férfiak érdeklődését, teljesen másképp viselkedik, mint amilyen valójában. A pasik azonban nem szeretik az efféle játszmákat, elvárják, hogy a nő mindig legyen nyílt, őszinte és egyenes. Az ellenkező nem tagjai nem gondolatolvasók, hogy kitalálják, pontosan mit is szeretne egy nő a különféle tetteivel elérni, ezért ne ess abba a hibába, hogy ezt a fajta stratégiai játékot próbálod te is játszani.

A férfiak az őszinte kommunikációra esküsznek, nem szeretik a mellébeszélést, ahogyan azt sem, ha órákat kell azzal tölteniük, hogy dekódolják a női viselkedést. Vagyis, ha szeretnél újabb hódolókat szerezni magadnak, akkor legyél te is nyílt, tiszta és határozott, ezzel többet érsz el, mintha a női magazinok értelmetlen kommandózási haditerveit követnéd.

3 in 1

Általában a kozmetikai termékeket reklámozzák olyan szlogennel, hogy három az egyben, de van egy bizonyos nőtípus, akire ez szintén illik. Ő az, aki egyszerre testesíti meg az intelligens, szellemes és bájos társat, akire nem csak ránézni jó, de beszélgetni is lehet vele. Pezsgő jelenlétével mindenütt ott van, lehetetlen nem észrevenni, ha a helyiségben tartózkodik, olyan, mint egy mágnes, ami kifejezetten a férfiakat vonzza magához.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Biztosan jártál már úgy, hogy egy párra ránézve azt kérdezted magadtól, mit eszik a pasi ezen a csajon. Ő a három az egyben lány, lehet, hogy nem az a szépségkirálynő típus, ennek ellenére olyan kisugárzása van, amivel mindenkit elvarázsol. Valószínűleg belőled sem hiányzik, ez a három tulajdonság csak nem megfelelően alkalmazod.

Ezt is szeretjük